Hebrenjve 7:27 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 7:27 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 7:27 ALB - i cili nuk ka nevojë çdo ditë, si ata - Bible Verse Picture

Hebrenjve 7:27 ALB

i cili nuk ka nevojë çdo ditë, si ata kryepriftërinjtë, të ofrojë flijime më parë për mëkatet e veta e pastaj për ato të popullit; sepse këtë e bëri një herë e mirë, kur e kushtoi vetveten.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 7:27 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 7:27 ALB - i cili nuk ka nevojë çdo ditë, si ata - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 7:27 ALB - i cili nuk ka nevojë çdo ditë, si ata - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 7:27 ALB - i cili nuk ka nevojë çdo ditë, si ata - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 7:27 ALB - i cili nuk ka nevojë çdo ditë, si ata - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 7:27 ALB - i cili nuk ka nevojë çdo ditë, si ata - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 7:27 ALB - i cili nuk ka nevojë çdo ditë, si ata - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 7:27 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 7:27 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Hebrenjve 9:28 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:28 (ALB) »
kështu edhe Krishti, pasi u dha vetëm njëherë për të marrë mbi vete mëkatët e shumëve, do të duket për së dyti pa mëkat për ata që e presin për shpëtim.

Hebrenjve 9:12 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:12 (ALB) »
hyri një herë e përgjithmonë në shenjtërore, jo me gjakun e cjepve dhe të viçave, por me gjakun e vet, dhe fitoi një shpëtim të amshuar.

Efesianëve 5:2 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 5:2 (ALB) »
edhe ecni në dashuri, sikurse edhe Krishti na deshi dhe e dha veten e tij për ne, si ofertë e flijim Perëndisë, si një parfum erëmirë.

Hebrenjve 9:14 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:14 (ALB) »
aq më shumë gjaku i Krishtit, i cili me anë të Frymës së Shenjtë e dha veten e tij të papërlyer nga asnjë faj ndaj Perëndisë, do ta pastrojë ndërgjegjen tuaj nga veprat e vdekura për t’i shërbyer Perëndisë së gjallë!

Romakëve 6:10 ALB Bible Verse Image
Romakëve 6:10 (ALB) »
Sepse në atë që vdiq, vdiq për mëkatin një herë e për gjithmonë; por në atë që rron, rron për Perëndinë.

Hebrenjve 10:6 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:6 (ALB) »
ti nuk pëlqeve as olokauste as flijimet për mëkatin.

Hebrenjve 5:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 5:3 (ALB) »
dhe për këtë arsye është i detyruar të ofrojë flijime për fajet, si për popullin ashtu edhe për veten e tij.

Hebrenjve 9:25 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:25 (ALB) »
dhe jo për ta kushtuar si fli veten e vet shumë herë, sikurse kryeprifti që hyn vit për vit në shenjtërore me gjak që s’është i veti,

Titi 2:14 ALB Bible Verse Image
Titi 2:14 (ALB) »
i cili e dha veten për ne, për të na shpenguar nga çdo paudhësi dhe për të pastruar për vete një popull të veçantë, të zellshëm në vepra të mira.

Levitiku 16:11 ALB Bible Verse Image
Levitiku 16:11 (ALB) »
Aaroni do të ofrojë, pra, demin e vogël të flijimit për mëkatin dhe do të bëjë shlyerjen për vete dhe për shtëpinë e tij; dhe do ta therë demin e vogël të flijimit për mëkatin për vete.

Isaia 53:10 ALB Bible Verse Image
Isaia 53:10 (ALB) »
Por i pëlqeu Zotit ta rrihte dhe ta bënte të vuante. Duke ofruar jetën e tij si flijim për mëkatin, ai do të shikojë pasardhës, do të zgjasë ditët e tij, dhe vullneti i Zotit do të ketë mbarësi në duart e tij.

Hebrenjve 5:1 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 5:1 (ALB) »
Sepse çdo kryeprift, që merret prej njerëzve, vihet kryeprift mbi njerëzit për gjërat që kanë të bëjnë me Perëndinë, për të ofruar dhurata dhe flijime për mëkatet;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 7:27 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 7:27 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 7:27 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 7:27 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 7:27 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 7:27 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 7:27 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 7:27 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 7:27 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 7:27 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 7:27 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 7:27 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 7:27 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 7:27 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 7:27 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 7:27 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 7:27 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 7:27 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 7:27 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »