Luka 8:49 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 8:49 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 8:49 ALB - Ndërsa Jezusi vazhdonte të fliste, erdhi një - Bible Verse Picture

Luka 8:49 ALB

Ndërsa Jezusi vazhdonte të fliste, erdhi një nga shtëpia e kryetarit të sinagogës dhe i tha: “Vajza jote vdiq, mos e shqetëso Mësuesin.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 8:49 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 8:48 (ALB)
Next Verse
Luka 8:50 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 8:49 ALB - Ndërsa Jezusi vazhdonte të fliste, erdhi një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 8:49 ALB - Ndërsa Jezusi vazhdonte të fliste, erdhi një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 8:49 ALB - Ndërsa Jezusi vazhdonte të fliste, erdhi një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 8:49 ALB - Ndërsa Jezusi vazhdonte të fliste, erdhi një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 8:49 ALB - Ndërsa Jezusi vazhdonte të fliste, erdhi një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 8:49 ALB - Ndërsa Jezusi vazhdonte të fliste, erdhi një - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 8:49 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 8:49 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 7:12 ALB Bible Verse Image
Isaia 7:12 (ALB) »
Por Ashazi u përgjigj: "Unë nuk do të kërkoj asgjë, nuk dua të tundoj Zotin".

Luka 7:6 ALB Bible Verse Image
Luka 7:6 (ALB) »
Atëherë Jezusi shkoi me ta. E kur ishte jo shumë larg shtëpisë, centurioni dërgoi disa miq të tij për t’i thënë: “Zot, mos u shqetëso, sepse unë nuk jam i denjë që ti të hysh nën pullazin tim.

Mateu 9:23 ALB Bible Verse Image
Mateu 9:23 (ALB) »
Kur Jezusi arriti në shtëpinë e kryetarit të sinagogës dhe pa fyelltarët dhe turmën që zhurmonte,

Marku 5:35 ALB Bible Verse Image
Marku 5:35 (ALB) »
Ndërsa Jezusi ende po fliste, erdhën disa nga shtëpia e kryetarit të sinagogës duke thënë: “Jote bijë ka vdekur; pse e bezdis akoma Mësuesin?.”

Luka 8:41 ALB Bible Verse Image
Luka 8:41 (ALB) »
Dhe ja, erdhi një njeri me emër Jair, që ishte kryetari i sinagogës; ai i ra ndër këmbë Jezusit dhe iu lut të shkonte në shtëpinë e tij,

Luka 11:7 ALB Bible Verse Image
Luka 11:7 (ALB) »
dhe ai, nga brenda, duke u përgjigjur, i tha: "Mos më bezdis, dera është tashmë e mbyllur dhe fëmijët e mi ranë në shtrat me mua; nuk mund të çohem e të t’i jap"?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 8:49 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 8:49 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 8:49 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 8:49 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 8:49 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 8:49 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 8:49 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 8:49 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 8:49 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 8:49 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 8:49 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 8:49 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 8:49 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 8:49 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 8:49 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 8:49 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 8:49 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 8:49 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 8:49 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 8:49 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 8:49 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 8:49 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 8:49 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 8:49 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 8:49 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 8:49 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 8:49 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »