Mateu 9:18 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 9:18 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 9:18 ALB - Ndërsa Jezusi u thoshte këto, iu afrua një nga - Bible Verse Picture

Mateu 9:18 ALB

Ndërsa Jezusi u thoshte këto, iu afrua një nga krerët e sinagogës, ra përmbys para tij, dhe i tha: “Sapo më vdiq vajza, por eja, vëre dorën mbi të dhe ajo do të jetojë.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 9:18 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 9:17 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 9:18 ALB - Ndërsa Jezusi u thoshte këto, iu afrua një nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 9:18 ALB - Ndërsa Jezusi u thoshte këto, iu afrua një nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 9:18 ALB - Ndërsa Jezusi u thoshte këto, iu afrua një nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 9:18 ALB - Ndërsa Jezusi u thoshte këto, iu afrua një nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 9:18 ALB - Ndërsa Jezusi u thoshte këto, iu afrua një nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 9:18 ALB - Ndërsa Jezusi u thoshte këto, iu afrua një nga - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 9:18 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 9:18 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 8:41 ALB Bible Verse Image
Luka 8:41 (ALB) »
Dhe ja, erdhi një njeri me emër Jair, që ishte kryetari i sinagogës; ai i ra ndër këmbë Jezusit dhe iu lut të shkonte në shtëpinë e tij,

Marku 5:22 ALB Bible Verse Image
Marku 5:22 (ALB) »
Atëhere erdhi një nga krerët e sinagogës, me emër Jair, që, kur e pa, i ra ndër këmbë,

Mateu 8:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 8:2 (ALB) »
Dhe ja, një lebroz erdhi dhe e adhuroi, duke thënë: “O Zot, po të duash, ti mund të më shërosh.”

Luka 13:14 ALB Bible Verse Image
Luka 13:14 (ALB) »
Por kryetari i sinagogës, i indinjuar sepse Jezusi kishte shëruar ditën e shtunë, iu drejtua turmës dhe i tha: “Gjashtë janë ditët kur duhet të punohet; ejani, pra, të shëroheni në ato ditë dhe jo ditën e shtunë.”

Mateu 9:24 ALB Bible Verse Image
Mateu 9:24 (ALB) »
u tha atyre: “Largohuni, sepse vajza nuk ka vdekur, por fle.” Dhe ata e përqeshnin.

2 Mbretërve 5:11 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 5:11 (ALB) »
Por Naamani u zemërua dhe iku, duke thënë: "Ja, unë mendoja: "Ai ka për të dalë me siguri përballë meje, do të ndalet, do të përmëndë emrin e Zotit, Perëndisë së tij, do të lëvizë dorën mbi pjesët e sëmura dhe do të më shërojë nga lebra".

Gjoni 11:21 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:21 (ALB) »
Marta i tha Jezusit: “Zot, po të ishe këtu, im vëlla nuk do të kishte vdekur,

Gjoni 11:32 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:32 (ALB) »
Sapo Maria arriti te vendi ku ndodhej Jezusi dhe e pa atë, i ra ndër këmbë duke i thënë: “Zot, po të ishe ti këtu, im vëlla nuk do të kishte vdekur.”

Gjoni 11:25 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:25 (ALB) »
Jezusi i tha: “Unë jam ringjallja dhe jeta; ai që beson në mua, edhe sikur të duhej të vdesë do të jetojë.

Veprat e Apostujve 13:15 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:15 (ALB) »
Mbas leximit të ligjit dhe të profetëve, krerët e sinagogës dërguan atyre për t’u thënë: “Vëllezër, në qoftë se keni ndonjë fjalë këshilluese për popullin, ia thoni.”

Luka 18:18 ALB Bible Verse Image
Luka 18:18 (ALB) »
Një nga krerët e pyeti duke thënë: “Mësues i mirë, ç’duhet të bëj për të trashëguar jetën e përjetshme?.”

Gjoni 4:47 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:47 (ALB) »
Ky, kur dëgjoi se Jezusi kishte ardhur nga Judeja në Galile, shkoi tek ai dhe iu lut që të zbriste e ta shëronte birin e tij, që ishte gati për vdekje.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 9:18 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 9:18 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 9:18 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 9:18 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 9:18 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 9:18 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 9:18 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 9:18 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 9:18 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 9:18 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 9:18 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 9:18 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 9:18 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 9:18 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 9:18 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 9:18 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 9:18 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 9:18 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 9:18 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 9:18 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 9:18 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 9:18 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 9:18 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »