Gjoni 8:20 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 8:20 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 8:20 ALB - Jezusi i shprehu këto fjalë në vendin e - Bible Verse Picture

Gjoni 8:20 ALB

Jezusi i shprehu këto fjalë në vendin e thesarit, duke mësuar në tempull dhe askush nuk e kapi, sepse nuk i kishte ardhur akoma ora.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 8:20 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 8:19 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 8:20 ALB - Jezusi i shprehu këto fjalë në vendin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 8:20 ALB - Jezusi i shprehu këto fjalë në vendin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 8:20 ALB - Jezusi i shprehu këto fjalë në vendin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 8:20 ALB - Jezusi i shprehu këto fjalë në vendin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 8:20 ALB - Jezusi i shprehu këto fjalë në vendin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 8:20 ALB - Jezusi i shprehu këto fjalë në vendin e - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 8:20 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 8:20 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 7:30 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:30 (ALB) »
Prandaj ata kërkonin ta kapnin, por askush nuk vuri dorë mbi të, sepse ora e tij s’kishte ardhur akoma.

Gjoni 7:8 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:8 (ALB) »
Ngjituni ju në këtë festë; unë nuk po ngjitem ende në këtë festë, sepse koha ime ende nuk është plotësuar.”

Marku 12:41 ALB Bible Verse Image
Marku 12:41 (ALB) »
Dhe Jezusi u ul përballë arkës së thesarit dhe vërente se njerëzit hidhnin aty denar; shumë të pasur hidhnin shumë.

Mateu 27:6 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:6 (ALB) »
Por krerët e priftërinjve i mblodhën këta denarë dhe thanë: “Nuk është e ligjshme t’i vëmë në thesarin e tempullit, sepse është çmim gjaku.”

Marku 12:43 ALB Bible Verse Image
Marku 12:43 (ALB) »
Dhe Jezusi i thirri dishepujt e vet pranë vetes dhe u tha atyre: “Ju them në të vërtetë se kjo e ve e varfër ka hedhur në thesar më shumë se të gjithë të tjerët.

Gjoni 11:9 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:9 (ALB) »
Jezusi u përgjigj: “Nuk janë vallë dymbëdhjetë, orët e ditës? Kur dikush ecën ditën, nuk pengohet, sepse sheh dritën e kësaj bote,

Gjoni 8:59 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:59 (ALB) »
Atëherë ata morën gurë, që t’i hidhnin kundër tij; por Jezusi u fsheh dhe doli nga tempulli, duke kaluar midis tyre; dhe kështu u largua.

Gjoni 7:44 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:44 (ALB) »
Dhe disa prej tyre donin ta kapnin, por askush nuk vuri dorë mbi të.

Gjoni 10:39 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:39 (ALB) »
Për këtë arsye ata kërkonin përsëri ta kapnin, por ai ikte nga duart e tyre.

Luka 13:31 ALB Bible Verse Image
Luka 13:31 (ALB) »
Po në atë ditë disa farisenj erdhën dhe i thanë: “Nisu dhe largohu prej këtej, sepse Herodi do të të vrasë.”

Luka 20:19 ALB Bible Verse Image
Luka 20:19 (ALB) »
Në këtë moment, krerët e priftërinjve dhe skribët kërkuan të vënë dorë në të, sepse e morën vesh se ai e kishte treguar atë shëmbëlltyrë për ata, por kishin frikë nga populli.

1 Kronikave 9:26 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 9:26 (ALB) »
sepse katër derëtarët kryesorë, që ishin Levitë, ishin gjithnjë në detyrë. Ata merreshin gjithashtu me mbikqyrjen e dhomave dhe të thesarëve të shtëpisë së Perëndisë;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 8:20 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 8:20 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 8:20 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 8:20 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 8:20 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 8:20 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 8:20 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 8:20 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 8:20 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 8:20 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 8:20 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 8:20 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 8:20 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 8:20 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 8:20 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 8:20 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 8:20 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 8:20 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 8:20 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 8:20 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 8:20 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 8:20 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »