Gjoni 8:22 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 8:22 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 8:22 ALB - Prandaj Judenjtë thoshnin: “Mos don të vrasë - Bible Verse Picture

Gjoni 8:22 ALB

Prandaj Judenjtë thoshnin: “Mos don të vrasë veten, sepse thotë: "Ku shkoj unë, ju nuk mund të vini"?.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 8:22 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 8:21 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 8:22 ALB - Prandaj Judenjtë thoshnin: “Mos don të vrasë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 8:22 ALB - Prandaj Judenjtë thoshnin: “Mos don të vrasë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 8:22 ALB - Prandaj Judenjtë thoshnin: “Mos don të vrasë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 8:22 ALB - Prandaj Judenjtë thoshnin: “Mos don të vrasë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 8:22 ALB - Prandaj Judenjtë thoshnin: “Mos don të vrasë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 8:22 ALB - Prandaj Judenjtë thoshnin: “Mos don të vrasë - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 8:22 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 8:22 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 8:52 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:52 (ALB) »
Pra Judenjtë i thanë: “Tani njohim se ti ke një demon. Abrahami dhe profetët kanë vdekur, kurse ti thua: "Kur njëri zbaton fjalën time, nuk do ta shijojë kurrë vdekjen, përjetë".

Psalmet 22:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 22:6 (ALB) »
Por unë jam një krimb dhe jo një njeri; turpi i njerëzve dhe përçmimi i popullit.

Gjoni 8:48 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:48 (ALB) »
Atëherë Judenjtë iu përgjigjën dhe i thanë: “A nuk themi me të drejtë se ti je Samaritan dhe se ke një demon?.”

Hebrenjve 12:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:3 (ALB) »
Kujtoni, pra, atë që duroi një kundërshtim të tillë nga ana e mëkatarëve kundër tij, që të mos lodheni dhe të ligështoheni në shpirtin tuaj.

Gjoni 7:35 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:35 (ALB) »
Prandaj Judenjtë thonin në mes tyre: “Ku do të shkojë ky që ne nuk do ta gjejmë? Mos do të shkojë tek ata që janë shpërndarë midis Grekëve, dhe të mësojë Grekët?

Gjoni 10:20 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:20 (ALB) »
Dhe shumë nga ata thoshnin: “Ai ka një demon dhe nuk është në vete; përse e dëgjoni?.”

Psalmet 31:18 ALB Bible Verse Image
Psalmet 31:18 (ALB) »
Mbeçin pa fjalë buzët gënjeshtare, që flasin pa turp kundër të drejtit, me mëndjemadhësi dhe përçmim.

Gjoni 7:20 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:20 (ALB) »
Turma u përgjigj dhe tha: “Ti ke një demon; kush kërkon të të vrasë?.”

Psalmet 123:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 123:4 (ALB) »
Shpirti ynë është velur jashtë mase me talljen e arrogantëve dhe me përçmimin e krenarëve.

Hebrenjve 13:13 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:13 (ALB) »
Le të dalim, pra, drejt tij jashtë fushës, duke bartur poshtërimin e tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 8:22 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 8:22 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 8:22 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 8:22 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 8:22 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 8:22 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 8:22 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 8:22 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 8:22 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 8:22 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 8:22 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 8:22 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 8:22 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 8:22 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 8:22 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 8:22 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 8:22 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 8:22 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 8:22 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 8:22 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 8:22 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 8:22 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »