Marku 13:24 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 13:24 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 13:24 ALB - “Por në ato ditë, pas atij mundimi, dielli do - Bible Verse Picture

Marku 13:24 ALB

“Por në ato ditë, pas atij mundimi, dielli do të erret dhe hëna nuk do të japë shkëlqimin e vet;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 13:24 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 13:23 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 13:24 ALB - “Por në ato ditë, pas atij mundimi, dielli do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 13:24 ALB - “Por në ato ditë, pas atij mundimi, dielli do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 13:24 ALB - “Por në ato ditë, pas atij mundimi, dielli do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 13:24 ALB - “Por në ato ditë, pas atij mundimi, dielli do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 13:24 ALB - “Por në ato ditë, pas atij mundimi, dielli do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 13:24 ALB - “Por në ato ditë, pas atij mundimi, dielli do - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 13:24 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 13:24 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 13:10 ALB Bible Verse Image
Isaia 13:10 (ALB) »
Sepse yjet e qiellit dhe yllësitë nuk do të shkëlqejnë më me dritën e tyre; dielli do të errësohet në lindjen e tij dhe hëna nuk do të përhapë më dritën e saj.

Veprat e Apostujve 2:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 2:19 (ALB) »
Dhe do të bëj mrekulli lart në qiell dhe shenja poshtë mbi tokë: gjak, zjarr e avull tymi.

2 Pjetrit 3:10 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:10 (ALB) »
Dhe dita e Zotit do të vijë si një vjedhës natën; atë ditë qiejt do të shkojnë me krismë, elementët do të shkrihen nga të nxehtit dhe veprat dhe toka që janë në të do të digjen krejt.

Mateu 24:29 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:29 (ALB) »
“Tani, fill pas pikëllimit të atyre ditëve, dielli do të erret dhe hëna nuk do të japë dritën e vet, yjet do të bien nga qielli dhe fuqitë e qiejve do të tronditen.

Amosi 5:20 ALB Bible Verse Image
Amosi 5:20 (ALB) »
Dita e Zotit a nuk është vallë terr dhe jo dritë, errësirë e madhe dhe pa asnjë shkëlqim?

Zbulesa 20:11 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 20:11 (ALB) »
Pastaj pashë një fron të madh të bardhë dhe atë që ulej mbi të, nga prania e të cilit iku dheu dhe qielli, dhe nuk u gjet vënd për ata.

Zbulesa 6:12 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:12 (ALB) »
Dhe pashë, kur ai hapi vulën e gjashtë; dhe ja, u bë një tërmet i madh, dhe dielli u bë i zi si një thes prej leshi, dhe hëna u bë si gjak;

2 Pjetrit 3:12 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:12 (ALB) »
duke pritur dhe shpejtuar ardhjen e ditës së Perëndisë, për shkak të së cilës qiejt marrin flakë do të treten, dhe elementët të konsumuar nga nxehtësia do të shkrihen?

Sofonia 1:14 ALB Bible Verse Image
Sofonia 1:14 (ALB) »
Dita e Zotit është e afërt, është e afërt dhe po vjen me shpejtësi të madhe. Zhurma e ditës së Zotit është e hidhur; atëherë njeriu trim do të këlthasë fort.

Joeli 2:30 ALB Bible Verse Image
Joeli 2:30 (ALB) »
Do të bëj mrekulli në qiejt dhe mbi tokë: gjak, zjarr dhe shtëllunga tymi.

Joeli 2:10 ALB Bible Verse Image
Joeli 2:10 (ALB) »
Para tyre dridhet toka, dridhen qiejt, dielli dhe hëna erren dhe yjet humbin shkëlqimin e tyre.

Joeli 3:15 ALB Bible Verse Image
Joeli 3:15 (ALB) »
Dielli dhe hëna po erren dhe yjet po humbin shkëlqimin e tyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 13:24 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 13:24 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 13:24 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 13:24 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 13:24 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 13:24 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 13:24 (LUTH1912) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 13:24 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 13:24 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 13:24 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 13:24 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 13:24 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 13:24 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 13:24 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 13:24 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 13:24 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 13:24 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 13:24 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 13:24 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 13:24 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »