Marku 13:5 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 13:5 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 13:5 ALB - Dhe Jezusi duke u përgjigjur atyre nisi të - Bible Verse Picture

Marku 13:5 ALB

Dhe Jezusi duke u përgjigjur atyre nisi të flasë: “Kini kujdes që të mos ju mashtrojë njeri.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 13:5 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 13:4 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 13:5 ALB - Dhe Jezusi duke u përgjigjur atyre nisi të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 13:5 ALB - Dhe Jezusi duke u përgjigjur atyre nisi të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 13:5 ALB - Dhe Jezusi duke u përgjigjur atyre nisi të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 13:5 ALB - Dhe Jezusi duke u përgjigjur atyre nisi të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 13:5 ALB - Dhe Jezusi duke u përgjigjur atyre nisi të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 13:5 ALB - Dhe Jezusi duke u përgjigjur atyre nisi të - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 13:5 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 13:5 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Efesianëve 5:6 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 5:6 (ALB) »
Askush të mos ju gënjejë me fjalë të kota, sepse, për shkak të këtyre gjërave, vjen zemërimi i Perëndisë mbi bijtë e mosbindjes.

Kolosianëve 2:8 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:8 (ALB) »
Tregoni kujdes se mos ndokush ju bën prenë e tij me anë të filozofisë dhe me mashtrime të kota, sipas traditës së njerëzve, sipas elementeve të botës dhe jo sipas Krishtit,

Jeremia 29:8 ALB Bible Verse Image
Jeremia 29:8 (ALB) »
Kështu thotë në të vërtetë Zoti i ushtrive, Perëndia i Izraelit: Të mos ju mashtrojnë profetët dhe shortarët tuaj që janë midis jush, mos merrni parasysh ëndrrat që shikoni.

Mateu 24:4 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:4 (ALB) »
Dhe Jezusi duke u përgjigjur u tha atyre: “Ruhuni se mos ju mashtron ndokush!

Luka 21:8 ALB Bible Verse Image
Luka 21:8 (ALB) »
Dhe ai tha: “Ruhuni se mos ju mashtrojnë, sepse shumë veta do të vijnë në emrin tim duke thënë: "Unë jam," dhe: "Erdhi koha". Mos shkoni, pra, pas tyre.

1 Korintasve 15:33 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:33 (ALB) »
Mos u gënjeni; shoqëritë e këqija prishin zakonet e mira.

2 Thesalonikasve 2:3 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:3 (ALB) »
Askush të mos ju gënjejë kursesi, sepse ajo ditë nuk do të vijë, pa ardhur më parë rënia dhe pa u shfaqur njeriu i mëkatit, i biri i humbjes,

1 Gjonit 4:1 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 4:1 (ALB) »
Shumë të dashur, mos i besoni çdo frymë, por i vini në provë frymërat për të ditur nëse janë nga Perëndia, sepse shumë profetë të rremë kanë dalë në botë.

Zbulesa 20:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 20:7 (ALB) »
Dhe kur të kryhen të një mijë vjetët, Satani do të zgjidhet nga burgu i tij,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 13:5 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 13:5 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 13:5 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 13:5 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 13:5 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 13:5 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 13:5 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 13:5 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 13:5 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 13:5 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 13:5 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 13:5 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 13:5 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 13:5 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 13:5 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 13:5 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 13:5 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 13:5 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 13:5 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 13:5 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 13:5 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 13:5 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 13:5 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »