Marku 13:29 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 13:29 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 13:29 ALB - Kështu edhe ju, kur do të shihni se po ndodhin - Bible Verse Picture

Marku 13:29 ALB

Kështu edhe ju, kur do të shihni se po ndodhin këto gjëra, ta dini se ai është afër, madje te dera.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 13:29 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 13:28 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 13:29 ALB - Kështu edhe ju, kur do të shihni se po ndodhin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 13:29 ALB - Kështu edhe ju, kur do të shihni se po ndodhin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 13:29 ALB - Kështu edhe ju, kur do të shihni se po ndodhin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 13:29 ALB - Kështu edhe ju, kur do të shihni se po ndodhin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 13:29 ALB - Kështu edhe ju, kur do të shihni se po ndodhin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 13:29 ALB - Kështu edhe ju, kur do të shihni se po ndodhin - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 13:29 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 13:29 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jakobit 5:9 ALB Bible Verse Image
Jakobit 5:9 (ALB) »
Mos u ankoni nga njeri tjetri, vëllezër, që të mos dënoheni; ja, gjykatësi është te dera.

1 Pjetrit 4:17 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:17 (ALB) »
Sepse erdhi koha që të fillojë gjyqi nga shtëpia e Perëndisë; dhe nëse fillon më përpara nga ne, cili do të jetë fundi i atyre që nuk i binden ungjillit të Perëndisë?

Ezekieli 12:25 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 12:25 (ALB) »
Sepse unë, Zoti, do të flas, dhe fjala që do shqiptoj do të kryhet pa asnjë mëdyshje. Po, në ditët tuaja, o shtëpi rebele, unë do të shqiptoj një fjalë dhe do ta realizoj," thotë Zoti, Zoti.

Ezekieli 7:10 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 7:10 (ALB) »
Ja dita, ja ku arriti. Erdhi shkatërrimi. Thupra lulëzoi, kryelartësia buloi.

Hebrenjve 10:25 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:25 (ALB) »
pa hequr dorë nga të mbledhurit bashkë tonin, sikurse kanë zakon disa, por të nxisim njeri tjetrin, aq më tepër se e shihni ditën që po afrohet.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 13:29 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 13:29 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 13:29 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 13:29 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 13:29 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 13:29 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 13:29 (LUTH1912) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 13:29 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 13:29 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 13:29 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 13:29 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 13:29 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 13:29 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 13:29 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 13:29 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 13:29 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 13:29 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 13:29 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 13:29 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 13:29 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »