Marku 15:33 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 15:33 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 15:33 ALB - Pastaj, kur erdhi e gjashta orë, errësira e - Bible Verse Picture

Marku 15:33 ALB

Pastaj, kur erdhi e gjashta orë, errësira e mbuloi gjithë vendin deri në të nëntën orë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 15:33 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 15:32 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 15:33 ALB - Pastaj, kur erdhi e gjashta orë, errësira e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 15:33 ALB - Pastaj, kur erdhi e gjashta orë, errësira e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 15:33 ALB - Pastaj, kur erdhi e gjashta orë, errësira e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 15:33 ALB - Pastaj, kur erdhi e gjashta orë, errësira e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 15:33 ALB - Pastaj, kur erdhi e gjashta orë, errësira e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 15:33 ALB - Pastaj, kur erdhi e gjashta orë, errësira e - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 15:33 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 15:33 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 27:45 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:45 (ALB) »
Që nga ora gjashtë deri në orën nëntë errësira e mbuloi gjithë vendin.

Marku 15:25 ALB Bible Verse Image
Marku 15:25 (ALB) »
Ishte ora e tretë kur e kryqëzuan.

Luka 23:44 ALB Bible Verse Image
Luka 23:44 (ALB) »
Ishte afërsisht ora e gjashtë dhe errësira e mbuloi gjithë vendin deri në orën e nëntë.

Amosi 8:9 ALB Bible Verse Image
Amosi 8:9 (ALB) »
Atë ditë do të ndodhë," thotë Zoti, Zoti, "që unë do ta bëj diellin të perëndojë në mesditë dhe do ta errësoj tokën ditën.

Psalmet 105:28 ALB Bible Verse Image
Psalmet 105:28 (ALB) »
Dërgoi terrin dhe e bëri vendin të binte në errësirë, dhe ata nuk kundërshtuan fjalën e tij.

Isaia 50:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 50:3 (ALB) »
Unë i vesh qiejtë me të zeza dhe u jap atyre një grathore për mbulesë".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 15:33 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 15:33 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 15:33 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 15:33 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 15:33 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 15:33 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 15:33 (LUTH1912) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 15:33 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 15:33 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 15:33 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 15:33 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 15:33 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 15:33 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 15:33 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 15:33 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 15:33 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 15:33 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 15:33 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 15:33 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 15:33 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »