Luka 23:44 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 23:44 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 23:44 ALB - Ishte afërsisht ora e gjashtë dhe errësira e - Bible Verse Picture

Luka 23:44 ALB

Ishte afërsisht ora e gjashtë dhe errësira e mbuloi gjithë vendin deri në orën e nëntë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 23:44 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 23:43 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 23:44 ALB - Ishte afërsisht ora e gjashtë dhe errësira e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 23:44 ALB - Ishte afërsisht ora e gjashtë dhe errësira e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 23:44 ALB - Ishte afërsisht ora e gjashtë dhe errësira e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 23:44 ALB - Ishte afërsisht ora e gjashtë dhe errësira e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 23:44 ALB - Ishte afërsisht ora e gjashtë dhe errësira e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 23:44 ALB - Ishte afërsisht ora e gjashtë dhe errësira e - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 23:44 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 23:44 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 27:45 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:45 (ALB) »
Që nga ora gjashtë deri në orën nëntë errësira e mbuloi gjithë vendin.

Marku 15:33 ALB Bible Verse Image
Marku 15:33 (ALB) »
Pastaj, kur erdhi e gjashta orë, errësira e mbuloi gjithë vendin deri në të nëntën orë.

Amosi 8:9 ALB Bible Verse Image
Amosi 8:9 (ALB) »
Atë ditë do të ndodhë," thotë Zoti, Zoti, "që unë do ta bëj diellin të perëndojë në mesditë dhe do ta errësoj tokën ditën.

Veprat e Apostujve 2:20 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 2:20 (ALB) »
Dielli do të kthehet në errësirë dhe hëna në gjak, para se të vijë dita e madhe dhe e lavdishme e Zotit.

Gjoni 19:14 ALB Bible Verse Image
Gjoni 19:14 (ALB) »
tani ishte dita e përgatitjes së Pashkës, dhe ishte afërsisht ora e gjashtë; dhe u tha Judenjve: “Ja mbreti juaj.”

Marku 15:39 ALB Bible Verse Image
Marku 15:39 (ALB) »
Dhe centurioni që qëndronte përballë Jezusit, kur pa se, pasi Jezusi bërtiti ashtu, kishte dhënë shpirt, tha: “Me të vërtetë ky njeri ishte Biri i Perëndisë!.”

Mateu 27:52 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:52 (ALB) »
varret u hapën dhe shumë trupa të të shenjtëve që flinin u ringjallën;

Habakuku 3:8 ALB Bible Verse Image
Habakuku 3:8 (ALB) »
O Zot, a merrte zjarr vallë zemërimi yt kundër lumenjve? A ishte zemërimi yt kundër lumenjve ose tërbimi yt kundër detit, kur shkoje hipur mbi kuajt e tu, mbi qerret e tua të fitores?

Amosi 5:18 ALB Bible Verse Image
Amosi 5:18 (ALB) »
Mjerë ju që dëshironi ditën e Zotit! Çfarë do të jetë vallë për ju dita e Zotit? Do të jetë një ditë terri dhe jo drite.

Joeli 2:31 ALB Bible Verse Image
Joeli 2:31 (ALB) »
Dielli do të shndërrohet në terr dhe hëna në gjak, para se të vijë dita e madhe dhe e tmerrshme e Zotit.

Psalmet 105:28 ALB Bible Verse Image
Psalmet 105:28 (ALB) »
Dërgoi terrin dhe e bëri vendin të binte në errësirë, dhe ata nuk kundërshtuan fjalën e tij.

Eksodi 10:21 ALB Bible Verse Image
Eksodi 10:21 (ALB) »
Atëherë Zoti i tha Moisiut: "Shtrije dorën drejt qiellit, me qëllim që të jetë errësirë në vendin e Egjiptit, errësirë që të mund të preket me dorë".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 23:44 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 23:44 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 23:44 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 23:44 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 23:44 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 23:44 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 23:44 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 23:44 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 23:44 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 23:44 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 23:44 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 23:44 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 23:44 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 23:44 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 23:44 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 23:44 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 23:44 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 23:44 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 23:44 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 23:44 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 23:44 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 23:44 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 23:44 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 23:44 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 23:44 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »