Marku 4:28 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 4:28 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 4:28 ALB - Sepse dheu prodhon vetvetiu më parë kërcellin, - Bible Verse Picture

Marku 4:28 ALB

Sepse dheu prodhon vetvetiu më parë kërcellin, pastaj kallirin, dhe më në fund kallirin plot me kokrra.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 4:28 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 4:27 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 4:28 ALB - Sepse dheu prodhon vetvetiu më parë kërcellin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 4:28 ALB - Sepse dheu prodhon vetvetiu më parë kërcellin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 4:28 ALB - Sepse dheu prodhon vetvetiu më parë kërcellin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 4:28 ALB - Sepse dheu prodhon vetvetiu më parë kërcellin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 4:28 ALB - Sepse dheu prodhon vetvetiu më parë kërcellin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 4:28 ALB - Sepse dheu prodhon vetvetiu më parë kërcellin, - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 4:28 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 4:28 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Filipianëve 1:9 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:9 (ALB) »
Dhe për këtë lutem që dashuria juaj të teprojë gjithnjë e më shumë në njohuri dhe në çdo dallim,

Filipianëve 1:6 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:6 (ALB) »
duke qënë i bindur për këtë, se ai që nisi një punë të mirë në ju, do ta përfundojë deri në ditën e Jezu Krishtit.

Marku 4:31 ALB Bible Verse Image
Marku 4:31 (ALB) »
Ajo i ngjan farës së sinapit, që, kur është mbjellë në dhe, është më e vogla nga të gjitha farërat që janë mbi dhe;

1 Thesalonikasve 3:12 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 3:12 (ALB) »
Dhe Zoti shtoftë dhe teproftë në dashurinë për njeri tjetrin dhe për të gjithë, ashtu si edhe ne ndaj jush,

Kolosianëve 1:10 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 1:10 (ALB) »
që të ecni në mënyrë të denjë për Zotin, që t’i pëlqeni atij në çdo gjë, duke sjellë fryt në çdo vepër të mirë dhe duke u rritur në njohjen e Perëndisë,

Mateu 13:26 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:26 (ALB) »
Kur më pas gruri u rrit dhe jepte fryt u duk edhe egjra.

Osea 6:3 ALB Bible Verse Image
Osea 6:3 (ALB) »
E njohim Zotin, të përpiqemi ta njohim më mirë; ardhja e tij është e sigurt si agimi. Ai do të na vijë si shiu, si shiu i fundit dhe i parë mbi tokë.

Isaia 61:11 ALB Bible Verse Image
Isaia 61:11 (ALB) »
Prandaj, ashtu si toka bën që të rritet bimësia e saj dhe kopshti bën që të mbijë atë që është mbjellë, po kështu Zoti, Zoti, do të bëjë që të mbijë drejtësia dhe lëvdimi përpara tërë kombeve.

Predikuesi 3:11 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 3:11 (ALB) »
Ai e ka bërë të bukur çdo gjë në kohën vet; ka vënë madje përjetësinë në zemrat e tyre, pa i dhënë mundësinë asnjë njeriu të zbulojë veprën që Perëndia ka bërë nga fillimi deri në fund.

Predikuesi 3:1 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 3:1 (ALB) »
Çdo gjë ka stinën e vet, çdo situatë ka një kohë nën qiell;

Psalmet 92:13 ALB Bible Verse Image
Psalmet 92:13 (ALB) »
Ata që janë mbjellë në shtëpinë e Zotit do të lulëzojnë në kopshtet e Perëndisë tonë.

Fjalët e urta 4:18 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 4:18 (ALB) »
Por shtegu i të drejtëve është si drita e agimit, që shkëlqen gjithnjë e më mirë deri sa të bëhet ditë e plotë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 4:28 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 4:28 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 4:28 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 4:28 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 4:28 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 4:28 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 4:28 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 4:28 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 4:28 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 4:28 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 4:28 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 4:28 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 4:28 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 4:28 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 4:28 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 4:28 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 4:28 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 4:28 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 4:28 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 4:28 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 4:28 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 4:28 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 4:28 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »