Marku 4:32 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 4:32 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 4:32 ALB - por, pasi mbillet, rritet dhe bëhet më e madhe - Bible Verse Picture

Marku 4:32 ALB

por, pasi mbillet, rritet dhe bëhet më e madhe se të gjitha barishtet; dhe lëshon degë aq të mëdha, sa zogjtë e qiellit mund të gjejnë strehë nën hijen e saj.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 4:32 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 4:31 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 4:32 ALB - por, pasi mbillet, rritet dhe bëhet më e madhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 4:32 ALB - por, pasi mbillet, rritet dhe bëhet më e madhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 4:32 ALB - por, pasi mbillet, rritet dhe bëhet më e madhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 4:32 ALB - por, pasi mbillet, rritet dhe bëhet më e madhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 4:32 ALB - por, pasi mbillet, rritet dhe bëhet më e madhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 4:32 ALB - por, pasi mbillet, rritet dhe bëhet më e madhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 4:32 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 4:32 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Danieli 4:20 ALB Bible Verse Image
Danieli 4:20 (ALB) »
Druri që ti ke parë, që ishtë bërë i madh dhe i fortë, maja e të cilit arrinte deri në qiell dhe që dukej nga të gjitha skajet e dheut,

Psalmet 80:9 ALB Bible Verse Image
Psalmet 80:9 (ALB) »
Ti e pastrove dheun para saj dhe ajo lëshoi rrënjë dhe e mbushi dheun.

Psalmet 91:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 91:1 (ALB) »
Kush banon në strehën e Shumë të Lartit, pushon në hijen e të Plotfuqishmit.

Ezekieli 31:3 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 31:3 (ALB) »
Ja, Asiria jote ishte një kedër Libani, me degë të bukura, me hijen e një pylli, me trung të gjatë dhe me majë që ngrihej midis degëve të dëndura.

Vajtimet 4:20 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 4:20 (ALB) »
Fryma e flegrave tona, i vajosuri i Zotit është marrë në gropat e tyre, ai për të cilin thoshim: "Në hijen e tij do të jemi midis kombeve".

Isaia 32:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 32:2 (ALB) »
Secili prej tyre do të jetë si një mbrojtje nga era dhe një strehë kundër uraganit, si rrëke uji në një vend të thatë, si hija e një shkëmbi të madh në një tokë të zhuritur.

Isaia 11:9 ALB Bible Verse Image
Isaia 11:9 (ALB) »
Nuk do të bëhet asnjë e keqe, asnjë shkatërrim mbi tërë malin tim të shenjtë, sepse vendi do të mbushet me njohurinë e Zotit, ashtu si ujërat mbulojnë detin.

Kantiku i Kantikëve 2:3 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 2:3 (ALB) »
Si një mollë midis pemëve të pyllit kështu është i dashuri im midis të rinjve. Kam dëshëruar shumë të rri në hijen e tij dhe aty jam ulur, fryti i tij ishte i ëmbël në gojën time.

Fjalët e urta 4:18 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 4:18 (ALB) »
Por shtegu i të drejtëve është si drita e agimit, që shkëlqen gjithnjë e më mirë deri sa të bëhet ditë e plotë.

Danieli 4:10 ALB Bible Verse Image
Danieli 4:10 (ALB) »
Vegimet e mendjes sime kur isha në shtratin tim janë këto: Unë shikoja, dhe ja një dru në mes të dheut, lartësia e të cilit ishte madhe.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 4:32 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 4:32 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 4:32 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 4:32 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 4:32 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 4:32 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 4:32 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 4:32 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 4:32 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 4:32 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 4:32 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 4:32 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 4:32 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 4:32 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 4:32 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 4:32 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 4:32 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 4:32 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 4:32 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 4:32 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 4:32 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 4:32 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 4:32 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »