Marku 6:50 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 6:50 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 6:50 ALB - sepse e kishin parë të gjithë dhe ishin - Bible Verse Picture

Marku 6:50 ALB

sepse e kishin parë të gjithë dhe ishin trembur; por ai menjëherë filloi të flasë me ta dhe tha: “Merrni zemër, jam unë, mos kini frikë!”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 6:50 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 6:49 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 6:50 ALB - sepse e kishin parë të gjithë dhe ishin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 6:50 ALB - sepse e kishin parë të gjithë dhe ishin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 6:50 ALB - sepse e kishin parë të gjithë dhe ishin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 6:50 ALB - sepse e kishin parë të gjithë dhe ishin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 6:50 ALB - sepse e kishin parë të gjithë dhe ishin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 6:50 ALB - sepse e kishin parë të gjithë dhe ishin - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 6:50 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 6:50 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 14:27 ALB Bible Verse Image
Mateu 14:27 (ALB) »
por menjëherë Jezusi u foli atyre duke thënë: “Qetësohuni; jam unë, mos kini frikë!.”

Isaia 43:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 43:2 (ALB) »
Kur do të kalosh përmes ujërave unë do të jem me ty, ose do të kalosh lumenjtë, nuk do të të mbytin; kur do të ecësh nëpër zjarr, nuk do të digjesh dhe flaka nuk do të të konsumojë.

Gjoni 6:19 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:19 (ALB) »
Dhe pasi kishin vozitur rreth njëzet e pesë ose tridhjetë stade, panë Jezusin që po ecte mbi det dhe po i afrohej barkës dhe patën frikë.

Luka 24:38 ALB Bible Verse Image
Luka 24:38 (ALB) »
Atëherë ai u tha atyre: “Pse jeni shqetësuar Dhe pse në zemrat tuaja po lindin dyshime?

Gjoni 20:19 ALB Bible Verse Image
Gjoni 20:19 (ALB) »
Pastaj në mbrëmje të po asaj dite, dita e parë e javës, ndërsa dyert e vendit ku qenë mbledhur dishepujt ishin të mbyllura nga frika e Judenjve, erdhi Jezusi dhe u prezantua në mes tyre dhe u tha atyre: “Paqja me ju!.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 6:50 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 6:50 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 6:50 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 6:50 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 6:50 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 6:50 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 6:50 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 6:50 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 6:50 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 6:50 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 6:50 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 6:50 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 6:50 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 6:50 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 6:50 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 6:50 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 6:50 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 6:50 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 6:50 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 6:50 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 6:50 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 6:50 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 6:50 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »