Romakëve 11:22 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 11:22 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 11:22 ALB - Shih, pra, mirësinë dhe rreptësinë e - Bible Verse Picture

Romakëve 11:22 ALB

Shih, pra, mirësinë dhe rreptësinë e Perëndisë: rreptësinë mbi ata që u rrëzuan, dhe mirësinë ndaj teje, në qoftë se ti do të ngulmosh në mirësi, përndryshe edhe ti do të këputesh.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 11:22 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 11:22 ALB - Shih, pra, mirësinë dhe rreptësinë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 11:22 ALB - Shih, pra, mirësinë dhe rreptësinë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 11:22 ALB - Shih, pra, mirësinë dhe rreptësinë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 11:22 ALB - Shih, pra, mirësinë dhe rreptësinë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 11:22 ALB - Shih, pra, mirësinë dhe rreptësinë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 11:22 ALB - Shih, pra, mirësinë dhe rreptësinë e - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 11:22 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 11:22 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Hebrenjve 3:14 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 3:14 (ALB) »
Sepse ne jemi bërë pjestarë të Krishtit, në qoftë se do ta ruajmë të palëkundur deri në fund fillimin e besimit,

Hebrenjve 3:6 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 3:6 (ALB) »
por Krishti, si bir, është mbi shtëpinë e tij dhe shtëpia e vet jemi ne, në qoftë se e mbajmë deri në fund guximin dhe mburrjen e shpresës.

1 Korintasve 15:2 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:2 (ALB) »
dhe me anë të të cilit ju jeni shpëtuar, nëse do ta mbani fjalën që ju kanë predikuar, veç nëse besuat kot.

Gjoni 15:2 ALB Bible Verse Image
Gjoni 15:2 (ALB) »
Çdo shermend që nuk jep fryt në mua, ai e heq; kurse çdo shermend që jep fryt, ai e krasit që të japë edhe më shumë fryt.

Galatasve 6:9 ALB Bible Verse Image
Galatasve 6:9 (ALB) »
Le të mos lodhemi duke bërë të mirën; sepse, po të mos lodhemi, do të korrim në kohën e vet.

Gjoni 8:31 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:31 (ALB) »
Atëherë Jezusi u tha Judenjve që besuan në të: “Nëse do të qëndroni në fjalën time, jeni me të vërtetë dishepujt e mi;

Hebrenjve 10:23 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:23 (ALB) »
Le të mbajmë të patundur rrëfimin e shpresës sonë, sepse besnik është ai që premtoi.

Romakëve 2:4 ALB Bible Verse Image
Romakëve 2:4 (ALB) »
Apo i përçmon pasuritë e mirësisë së tij, të durimit dhe zemërgjerësisë së tij, duke mos njohur që mirësia e Perëndisë të prin në pendim?

Zbulesa 2:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 2:5 (ALB) »
Kujtohu, pra, se nga ke rënë, pendohu, dhe bëj veprat e para; në mos do të vi së shpejti te ti dhe do ta luaj shandanin tënd nga vendi i vet, nëse nuk pendohesh.

Hebrenjve 10:35 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:35 (ALB) »
Mos e hidhni tej guximin tuaj, që do të ketë një shpërblim të madh.

Romakëve 9:22 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:22 (ALB) »
Dhe çfarë të thuash nëse Perëndia, duke dashur të tregojë zemërimin e tij dhe të bëjë të njohur pushtetin e tij duroi me shumë zemërgjërësi enët e zemërimit që qenë bërë për prishje?

1 Thesalonikasve 3:8 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 3:8 (ALB) »
sepse tani rrojmë me të vërtetë, në qoftë se ju qëndroni të patundur në Zotin.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 11:22 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 11:22 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 11:22 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 11:22 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 11:22 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 11:22 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 11:22 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 11:22 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 11:22 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 11:22 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 11:22 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 11:22 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 11:22 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 11:22 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 11:22 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 11:22 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 11:22 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 11:22 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »