Eksodi 4:22 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Eksodi 4:22 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Eksodi 4:22 ALB Mobile Phone Wallpaper - Dhe ti do t’i thuash Faraonit:

Eksodi 4:22 ALB

Dhe ti do t’i thuash Faraonit: "Kështu thotë Zoti: Izraeli është biri im, i parëlinduri im".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Eksodi 4:22 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Eksodi 4:21 (ALB)

Eksodi 4:22 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Eksodi 4:22 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Osea 11:1 ALB Bible Verse Image
Osea 11:1 (ALB) »
"Kur Izraeli ishte fëmijë, unë e desha dhe nga Egjipti thirra birin tim.

Romakëve 9:4 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:4 (ALB) »
të cilët janë Izraelitë dhe atyre u përket birëria, lavdia, besëlidhjet, shpallja e ligjit, shërbimi hyjnor dhe premtimet;

Jeremia 31:9 ALB Bible Verse Image
Jeremia 31:9 (ALB) »
Do të vinë duke qarë, do t’i çoj duke u lutur. Do t’i bëj të ecin gjatë rrjedhave ujore, nëpër një rrugë të drejtë në të cilën nuk do të pengohen, sepse jam një atë për Izraelin, dhe Efraimi është i parëlinduri im.

Hebrenjve 12:23 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:23 (ALB) »
kuvendit universal dhe kishës të të parëlindurve që janë shkruar në qiej, Perëndisë, gjykatësit të të gjithëve, shpirtërave të të drejtëve që u bënë të përsosur,

2 Korintasve 6:18 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 6:18 (ALB) »
dhe do të jem si një Atë për ju, dhe ju do të jeni për mua si bijtë e bijat, thotë Zoti i Plotfuqishëm.”

Eksodi 19:5 ALB Bible Verse Image
Eksodi 19:5 (ALB) »
Prandaj, në qoftë se do ta dëgjoni me vëmendje zërin tim dhe zbatoni besëlidhjen time, do të jeni thesari im i veçantë ndërmjet tërë popujve, sepse gjithë toka është imja.

Isaia 64:8 ALB Bible Verse Image
Isaia 64:8 (ALB) »
Megjithatë, o Zot, ti je ati ynë; ne jemi argjila dhe ti je ai që na formon; ne të gjithë jemi vepra e duarve të tua.

Isaia 63:16 ALB Bible Verse Image
Isaia 63:16 (ALB) »
Sepse ti je ati ynë, megjithëse Abrahami nuk na njihte dhe Izraeli nuk e di se ekzistojmë. Ti, o Zot, je ati ynë, Çliruesi ynë, emri yt vazhdon ngaherë.

Ligji i Përtërirë 14:1 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 14:1 (ALB) »
"Ju jeni bijtë e Zotit, Perëndisë tuaj; nuk do të bëni asnjë prerje dhe nuk do të rruheni midis syve për një të vdekur;

Jakobit 1:18 ALB Bible Verse Image
Jakobit 1:18 (ALB) »
Ai na ngjizi me vullnetin e tij me anë të fjalës të së vërtetës, që ne të jemi në një farë menyrë fryti i parë i krijesave të tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Exodus 4:22 (ASV) »
King James Version (KJV)
Exodus 4:22 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Exodus 4:22 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Exodus 4:22 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Exodus 4:22 (WEB) »
French Bible (LSG)
Exode 4:22 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Exodus 4:22 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਖ਼ਰੋਜ 4:22 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמות 4:22 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Êxodo 4:22 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xuất Hành 4:22 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Éxodo 4:22 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esodo 4:22 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
出 埃 及 记 4:22 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
出 埃 及 記 4:22 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Mosebok 4:22 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Исход 4:22 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Вихід 4:22 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Mózes 4:22 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Изход 4:22 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Mosebok 4:22 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »