Hebrenjve 6:15 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 6:15 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 6:15 ALB - Dhe kështu Abrahami, duke pritur me durim, fitoi - Bible Verse Picture

Hebrenjve 6:15 ALB

Dhe kështu Abrahami, duke pritur me durim, fitoi premtimin.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 6:15 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 6:15 ALB - Dhe kështu Abrahami, duke pritur me durim, fitoi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 6:15 ALB - Dhe kështu Abrahami, duke pritur me durim, fitoi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 6:15 ALB - Dhe kështu Abrahami, duke pritur me durim, fitoi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 6:15 ALB - Dhe kështu Abrahami, duke pritur me durim, fitoi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 6:15 ALB - Dhe kështu Abrahami, duke pritur me durim, fitoi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 6:15 ALB - Dhe kështu Abrahami, duke pritur me durim, fitoi - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 6:15 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 6:15 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 12:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 12:2 (ALB) »
Unë prej teje do të bëj një komb të madh, do të të bekoj dhe do ta bëj të madh emrin tënd, dhe ti do të jesh një bekim.

Eksodi 1:7 ALB Bible Verse Image
Eksodi 1:7 (ALB) »
Dhe bijtë e Izraelit qenë frytdhënës, u shumëzuan fort dhe u bënë të shumtë, u bënë jashtëzakonisht të fortë; dhe vendi u mbush me ta.

Romakëve 4:17 ALB Bible Verse Image
Romakëve 4:17 (ALB) »
(siç është shkruar: “Unë të kam caktuar atin e shumë kombeve”), është ati i të gjithë neve para Perëndisë që ai besoi, i cili i jep jetë të vdekurve dhe thërret gjërat që nuk janë sikur të ishin.

Hebrenjve 6:12 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 6:12 (ALB) »
që të mos bëheni përtacë, por t’u përngjani atyre që nëpërmjet besim dhe durim trashëgojnë premtimet.

Zanafilla 15:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 15:2 (ALB) »
Po Abrami i tha: "Zot, Perëndi, çfarë do të më japësh, sepse unë jam pa fëmijë dhe trashëgimtari i shtëpisë sime është Eliezeri i Damaskut?".

Zanafilla 21:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 21:2 (ALB) »
Dhe Sara u ngjiz dhe lindi një djalë me Abrahamin në pleqërinë e tij, në kohën e caktuar që Perëndia i kishte thënë.

Habakuku 2:2 ALB Bible Verse Image
Habakuku 2:2 (ALB) »
Pastaj Zoti m’u përgjigj dhe tha: "Shkruaje vegimin tënd dhe gdhende mbi rrasa, që të mund të lexohet shpejt.

Zanafilla 17:16 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 17:16 (ALB) »
Dhe unë do ta bekoj dhe do të bëj që ajo të të japë edhe një bir; po, unë do ta bekoj dhe prej saj do të lindin kombe; mbretër popujsh do të dalin prej saj".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 6:15 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 6:15 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 6:15 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 6:15 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 6:15 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 6:15 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 6:15 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 6:15 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 6:15 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 6:15 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 6:15 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 6:15 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 6:15 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 6:15 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 6:15 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 6:15 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 6:15 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 6:15 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 6:15 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »