Hebrenjve 6:19 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 6:19 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 6:19 ALB - Kjo shpresë që ne kemi është si një - Bible Verse Picture

Hebrenjve 6:19 ALB

Kjo shpresë që ne kemi është si një spirancë e sigurt dhe e patundur, dhe që hyn deri në brendësinë e velit,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 6:19 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 6:19 ALB - Kjo shpresë që ne kemi është si një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 6:19 ALB - Kjo shpresë që ne kemi është si një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 6:19 ALB - Kjo shpresë që ne kemi është si një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 6:19 ALB - Kjo shpresë që ne kemi është si një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 6:19 ALB - Kjo shpresë që ne kemi është si një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 6:19 ALB - Kjo shpresë që ne kemi është si një - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 6:19 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 6:19 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 8:28 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:28 (ALB) »
Dhe ne e dimë se të gjitha gjëra bashkëveprojnë për të mirë për ata që e duan Perëndinë, për ata që janë të thirrur sipas qëllimit të tij.

Levitiku 16:15 ALB Bible Verse Image
Levitiku 16:15 (ALB) »
Pastaj do të therë cjapin e flijimit për mëkatin, që është për popullin, dhe do të çojë gjakun e tij matanë velit; dhe do të bëjë me këtë gjak atë që ka bërë me gjakun e demit të vogël; do ta spërkatë mbi pajtuesin dhe para pajtuesit.

Levitiku 16:2 ALB Bible Verse Image
Levitiku 16:2 (ALB) »
Zoti i tha Moisiut: "Foli Aaronit, vëllait tënd, dhe thuaji të mos hyjë në çfarëdo kohe në shenjtërore, përtej perdes, përpara pajtuesit që ndodhet mbi arkë, që të mos vdesë, sepse unë do të shfaqem në renë mbi pajtuesin.

Hebrenjve 9:7 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:7 (ALB) »
por në të dytin hynte vetëm kryeprifti një herë në vit, jo pa gjak, të cilin e ofronte për veten e tij dhe për mëkatet e popu-llit të kryera në padije.

Hebrenjve 9:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:3 (ALB) »
Pas velit të dytë ishte tabernakulli, i quajtur "Vendi shumë i shenjtë" (Shenjtërorja e Shenjtërorëve),

Psalmet 43:5 ALB Bible Verse Image
Psalmet 43:5 (ALB) »
Pse ligështohesh, shpirti im, pse rënkon brenda meje? Ki shpresë te Perëndia, sepse unë do ta kremtoj akoma, sepse ai është shpëtimi im dhe Perëndia im.

Mateu 27:51 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:51 (ALB) »
Dhe ja, veli i tempullit u shqye në dy pjesë, nga maja e deri në fund; toka u drodh dhe shkëmbinjtë u çanë;

Romakëve 5:5 ALB Bible Verse Image
Romakëve 5:5 (ALB) »
Por shpresa nuk turpëron, sepse dashuria e Perëndisë është derdhur në zemrat tona me anë të Frymës së Shenjtë që na është dhënë.

Kolosianëve 3:1 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:1 (ALB) »
Në qoftë se ju jeni ringjallur me Krishtin, kërkoni ato që janë lart, ku Krishti është ulur në të djathtë të Perëndisë.

2 Timoteut 2:19 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:19 (ALB) »
Megjithatë themeli i fortë i Perëndisë qëndron i patundur, dhe ka këtë vulë: "Zoti i njeh të vetët," dhe: "Le t’i largohet paudhësisë kushdo që përmend emrin e Krishtit".

Isaia 25:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 25:3 (ALB) »
Prandaj populli i fuqishëm të lëvdon, qyteti i kombeve të fuqishëm ka frikë nga ti,

Psalmet 42:11 ALB Bible Verse Image
Psalmet 42:11 (ALB) »
Pse ligështohesh, shpirti im, pse rënkon përbrenda meje? Shpreso te Perëndia, sepse unë do ta kremtoj akoma; ai është shpëtimi im dhe Perëndia im.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 6:19 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 6:19 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 6:19 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 6:19 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 6:19 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 6:19 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 6:19 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 6:19 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 6:19 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 6:19 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 6:19 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 6:19 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 6:19 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 6:19 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 6:19 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 6:19 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 6:19 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 6:19 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 6:19 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »