Hebrenjve 6:2 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 6:2 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 6:2 ALB - nga doktrina për pagëzimet, të vënies së - Bible Verse Picture

Hebrenjve 6:2 ALB

nga doktrina për pagëzimet, të vënies së duarve, të ringjalljes të të vdekurve dhe të gjyqit të përjetshëm;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 6:2 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 6:2 ALB - nga doktrina për pagëzimet, të vënies së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 6:2 ALB - nga doktrina për pagëzimet, të vënies së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 6:2 ALB - nga doktrina për pagëzimet, të vënies së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 6:2 ALB - nga doktrina për pagëzimet, të vënies së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 6:2 ALB - nga doktrina për pagëzimet, të vënies së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 6:2 ALB - nga doktrina për pagëzimet, të vënies së - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 6:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 6:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Korintasve 15:13 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:13 (ALB) »
Në qoftë se nuk ka ringjallje të të vdekurve, as Krishti nuk u ringjall.

Veprat e Apostujve 17:31 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 17:31 (ALB) »
Sepse ai ka caktuar një ditë në të cilën do të gjykojë me drejtësi botën me anë të atij njeriu të cilin ai e ka caktuar; dhe për këtë u ka dhënë të gjithëve një provë të sigurt, duke e ringjallur prej të vdekurit.”

Veprat e Apostujve 6:6 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 6:6 (ALB) »
I paraqitën pastaj përpara apostujve, të cilët, mbasi u lutën, vunë duart mbi ta.

Gjoni 1:33 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:33 (ALB) »
Unë nuk e njihja, por ai që më dërgoi të pagëzoj në ujë, më tha: "Ai, mbi të cilin do të shikosh se zbret Fryma dhe qëndron mbi të, është ai që pagëzon me Frymën e Shenjtë".

Gjoni 4:1 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:1 (ALB) »
Pra, kur Zoti mori vesh se farisenjtë kishin dëgjuar se Jezusi po bënte më shumë dishepuj dhe po pagëzonte më shumë se Gjoni

Gjoni 3:25 ALB Bible Verse Image
Gjoni 3:25 (ALB) »
Atëherë lindi një diskutim ndërmjet dishepujve të Gjonit me Judenjtë rreth pastrimit.

Veprat e Apostujve 16:33 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:33 (ALB) »
Dhe ai i mori që në atë orë të natës dhe ua lau plagët. Dhe ai dhe të gjithë të tijtë u pagëzuan menjëherë.

Veprat e Apostujve 8:12 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:12 (ALB) »
Por, kur i besuan Filipit, që shpalli lajmin e mirë të gjërave të mbretërisë së Perëndisë dhe emrin e Jezu Krishtit, burra dhe gra u pagëzuan.

Veprat e Apostujve 10:47 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:47 (ALB) »
“A mund ta ndalojë dikush ujin, që të mos pagëzohen këta që kanë marrë Frymën e Shenjtë pikërisht si ne?.”

Veprat e Apostujve 16:15 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:15 (ALB) »
Pasi ajo u pagëzua me familjen e saj, na u lut duke thënë: “Në qoftë se më keni gjykuar se jam besnike ndaj Zotit, hyni në shtëpinë time dhe rrini.” Dhe na detyroi të pranojmë.

Veprat e Apostujve 19:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 19:2 (ALB) »
“A e keni marrë Frymën e Shenjtë, kur besuat?.” Ata iu përgjigjën: “Ne as që kemi dëgjuar se paska Frymë të Shenjtë.”

Veprat e Apostujve 2:38 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 2:38 (ALB) »
Atëherë Pjetri u tha atyre: “Pendohuni dhe secili nga ju le të pagëzohet në emër të Jezu Krishtit për faljen e mëkateve, dhe ju do të merrni dhuratën e Frymës së Shenjtë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 6:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 6:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 6:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 6:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 6:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 6:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 6:2 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 6:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 6:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 6:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 6:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 6:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 6:2 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 6:2 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 6:2 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 6:2 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 6:2 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 6:2 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 6:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »