Hebrenjve 6:5 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 6:5 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 6:5 ALB - dhe shijuan fjalën e mirë të Perëndisë dhe - Bible Verse Picture

Hebrenjve 6:5 ALB

dhe shijuan fjalën e mirë të Perëndisë dhe mrrekullitë e jetës së ardhshme,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 6:5 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 6:5 ALB - dhe shijuan fjalën e mirë të Perëndisë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 6:5 ALB - dhe shijuan fjalën e mirë të Perëndisë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 6:5 ALB - dhe shijuan fjalën e mirë të Perëndisë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 6:5 ALB - dhe shijuan fjalën e mirë të Perëndisë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 6:5 ALB - dhe shijuan fjalën e mirë të Perëndisë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 6:5 ALB - dhe shijuan fjalën e mirë të Perëndisë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 6:5 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 6:5 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Pjetrit 2:3 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 2:3 (ALB) »
nëse e keni shijuar se Zoti është i mirë.

Luka 8:13 ALB Bible Verse Image
Luka 8:13 (ALB) »
Ata mbi gurishte janë ata që, kur dëgjojnë, e presin fjalën me gëzim; por ata nuk kanë rrënjë, besojnë për njëfarë kohe, por në momentin e sprovës tërhiqen.

Mateu 13:20 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:20 (ALB) »
Dhe ai që ka marrë farën nëpër gurishte, është ai që dëgjon fjalën dhe e pranon menjëherë me gëzim;

Marku 4:16 ALB Bible Verse Image
Marku 4:16 (ALB) »
Po ashtu ata që e marrin farën mbi nje gurishte janë ata që, kur e kanë dëgjuar fjalën, e pranojnë menjëherë me gëzim;

Hebrenjve 2:5 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 2:5 (ALB) »
Sepse Perëndia nuk e vuri nën pushtet të engjëjve botën që ka për të ardhur, për të cilin po flasim,

2 Pjetrit 2:20 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 2:20 (ALB) »
Sepse ata që shpëtuan nga ndyrësitë e botës me anë të njohjes së Zotit dhe Shpëtimtarit Jezu Krisht, nëse përsëri ngatërrohen nga këto dhe munden, gjendja e tyre e fundit është më e keqe se e para.

Marku 6:20 ALB Bible Verse Image
Marku 6:20 (ALB) »
Herodi, pra, i druhej Gjonit, të cilin e dinte si njeri të drejtë dhe të shenjtë, dhe e mbronte; dhe, mbasi e dëgjonte, kryente shumë gjëra dhe e dëgjonte me dëshirë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 6:5 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 6:5 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 6:5 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 6:5 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 6:5 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 6:5 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 6:5 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 6:5 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 6:5 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 6:5 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 6:5 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 6:5 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 6:5 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 6:5 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 6:5 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 6:5 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 6:5 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 6:5 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 6:5 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »