Hebrenjve 7:16 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 7:16 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 7:16 ALB - që nuk u bë i tillë në bazë të ligjit të - Bible Verse Picture

Hebrenjve 7:16 ALB

që nuk u bë i tillë në bazë të ligjit të porosisë së mishit, po në bazë të fuqisë të jetës së pashkatërrueshme.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 7:16 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 7:16 ALB - që nuk u bë i tillë në bazë të ligjit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 7:16 ALB - që nuk u bë i tillë në bazë të ligjit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 7:16 ALB - që nuk u bë i tillë në bazë të ligjit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 7:16 ALB - që nuk u bë i tillë në bazë të ligjit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 7:16 ALB - që nuk u bë i tillë në bazë të ligjit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 7:16 ALB - që nuk u bë i tillë në bazë të ligjit të - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 7:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 7:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 1:18 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:18 (ALB) »
dhe i gjalli; isha i vdekur, por ja, jam i gjallë në shekuj të shekujve, amen; dhe unë i kam çelësat e vdekjes e të Hadesit.

Hebrenjve 10:1 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:1 (ALB) »
Sepse ligji, duke pasur hijen e të mirave që kishin për të ardhur dhe jo figurën vetë të gjërave, nuk mundet kurrë që t’i bëjë të përkryer ata që i afrohen Perëndisë me anë të të njëjtave flijime që ofrohen vazhdimisht vit për vit.

Galatasve 4:3 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:3 (ALB) »
Kështu edhe ne, sa ishim të mitur, ishim të robëruar nën elementet e botës,

Hebrenjve 7:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 7:3 (ALB) »
Pa atë, pa nënë, pa gjenealogji, pa pasur as fillim ditësh as fund jete, por i përngjashëm me Birin e Perëndisë, ai mbetet prift në amshim.

Kolosianëve 2:20 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:20 (ALB) »
Pra, në qoftë se vdiqët me Krishtin nga elementet e botës, përse u nënshtroheni disa rregullave, a thua se jetoni ende në botë, si:

Galatasve 4:9 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:9 (ALB) »
kurse tani, mbasi njohët Perëndinë, më mirë të them se u njohët prej Perëndisë, vallë si ktheheni përsëri te elementet e dobët dhe të varfër, tek të cilët doni përsëri t’u nënshtroheni?

Hebrenjve 7:17 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 7:17 (ALB) »
Sepse Shkrimi dëshmon: “Ti je prift për jetë të jetës, sipas rendit të Melkisedekut.”

Kolosianëve 2:14 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:14 (ALB) »
Ai e zhvlerësoi dokumentin e urdhërimeve, që ishte kundër nesh dhe ishte kundërshtar, dhe e hoqi nga mesi duke e mbërthyer në kryq;

Hebrenjve 7:21 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 7:21 (ALB) »
(ndërsa ky në bazë të betimit nga ana e atij që i tha: “Perëndia u betua dhe nuk do të pendohet: Ti je prift përjetë, sipas rendit të Melkisedekut”).

Hebrenjve 9:9 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:9 (ALB) »
i cili është një shëmbëlltyrë për kohën e tanishme; dhe donte të tregonte se dhuratat dhe flijmet që jepeshin nuk mund ta bënin të përsosur në ndërgjegje atë që e kryente shërbesën hyjnore,

Hebrenjve 7:28 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 7:28 (ALB) »
Sepse ligji vë kryepriftërinj njerëz që kanë dobësi, por fjala e betimit, që vjen pas ligjit, vë Birin që është i përkryer në jetë të jetës.

Hebrenjve 7:24 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 7:24 (ALB) »
kurse ai, mbasi qëndron për jetë të jetës, ka priftëri të patjetërsueshme,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 7:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 7:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 7:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 7:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 7:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 7:16 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 7:16 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 7:16 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 7:16 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 7:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 7:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 7:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 7:16 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 7:16 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 7:16 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 7:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 7:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 7:16 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 7:16 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »