Hebrenjve 7:6 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 7:6 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 7:6 ALB - ndërsa ky, Melkisedeku, ndonëse nuk e kishte - Bible Verse Picture

Hebrenjve 7:6 ALB

ndërsa ky, Melkisedeku, ndonëse nuk e kishte gjenealogjinë prej atyre, mori të dhjetën nga Abrahami dhe bekoi atë që kishte premtimet.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 7:6 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 7:6 ALB - ndërsa ky, Melkisedeku, ndonëse nuk e kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 7:6 ALB - ndërsa ky, Melkisedeku, ndonëse nuk e kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 7:6 ALB - ndërsa ky, Melkisedeku, ndonëse nuk e kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 7:6 ALB - ndërsa ky, Melkisedeku, ndonëse nuk e kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 7:6 ALB - ndërsa ky, Melkisedeku, ndonëse nuk e kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 7:6 ALB - ndërsa ky, Melkisedeku, ndonëse nuk e kishte - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 7:6 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 7:6 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 4:13 ALB Bible Verse Image
Romakëve 4:13 (ALB) »
Në fakt premtimi për të qenë trashëgimtar i botës nuk iu bë Abrahamit dhe pasardhësve të tij nëpërmjet ligjit, por nëpërmjet drejtësisë së besimit.

Zanafilla 17:4 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 17:4 (ALB) »
"Sa për mua, ja unë po bëj një besëlidhje me ty; ti do të bëhesh babai i një shumice kombesh.

Zanafilla 14:19 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 14:19 (ALB) »
Dhe bekoi Abramin, duke thënë: "Qoftë i bekuar Abrami nga Shumë i Larti Perëndi, sundimtar i qiejve dhe i tokës!

Hebrenjve 7:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 7:3 (ALB) »
Pa atë, pa nënë, pa gjenealogji, pa pasur as fillim ditësh as fund jete, por i përngjashëm me Birin e Perëndisë, ai mbetet prift në amshim.

Hebrenjve 11:17 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:17 (ALB) »
Me anë të besimit Abrahami, pasi u vu në provë, ofroi Isakun dhe ai që kishte pritur premtimet ofroi birin e tij të vetëm,

Hebrenjve 6:13 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 6:13 (ALB) »
Sepse kur Perëndia i dha premtimin Abrahamit, duke qenë se s’kishte ndonjë më të madh që të përbetohej, bëri be me veten e tij

Galatasve 3:16 ALB Bible Verse Image
Galatasve 3:16 (ALB) »
Dhe premtimet iu bënë Abrahamit dhe pasardhjes së tij. Shkrimi nuk thotë: “Edhe pasardhësve” si të ishin shumë, por të një të vetme: “Dhe pasardhjes sate,” pra Krishti.

Romakëve 9:4 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:4 (ALB) »
të cilët janë Izraelitë dhe atyre u përket birëria, lavdia, besëlidhjet, shpallja e ligjit, shërbimi hyjnor dhe premtimet;

Zanafilla 13:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 13:14 (ALB) »
Dhe Zoti i tha Abramit, mbas ndarjes së Lotit prej tij: "Ço tani sytë e tu dhe shiko nga vendi ku je drejt veriut e jugut; drejt lindjes dhe perëndimit.

Veprat e Apostujve 3:25 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 3:25 (ALB) »
Ju jeni bij të profetëve dhe të besëlidhjes që bëri Perëndia me etërit tanë, duke i thënë Abrahamit: "Dhe në pasardhësit e tu do të bekohen të gjitha kombet e dheut".

Zanafilla 12:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 12:2 (ALB) »
Unë prej teje do të bëj një komb të madh, do të të bekoj dhe do ta bëj të madh emrin tënd, dhe ti do të jesh një bekim.

Zanafilla 22:17 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 22:17 (ALB) »
unë me siguri do të të bekoj fort dhe do të shumoj pasardhësit e tu si yjet e qiellit dhe si rëra që ndodhet në brigjet e detit dhe trashëgimtarët e tu do të zotërojnë portat e armiqve të tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 7:6 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 7:6 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 7:6 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 7:6 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 7:6 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 7:6 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 7:6 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 7:6 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 7:6 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 7:6 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 7:6 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 7:6 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 7:6 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 7:6 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 7:6 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 7:6 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 7:6 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 7:6 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 7:6 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »