Hebrenjve 7:28 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 7:28 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 7:28 ALB - Sepse ligji vë kryepriftërinj njerëz që kanë - Bible Verse Picture

Hebrenjve 7:28 ALB

Sepse ligji vë kryepriftërinj njerëz që kanë dobësi, por fjala e betimit, që vjen pas ligjit, vë Birin që është i përkryer në jetë të jetës.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 7:28 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 7:28 ALB - Sepse ligji vë kryepriftërinj njerëz që kanë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 7:28 ALB - Sepse ligji vë kryepriftërinj njerëz që kanë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 7:28 ALB - Sepse ligji vë kryepriftërinj njerëz që kanë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 7:28 ALB - Sepse ligji vë kryepriftërinj njerëz që kanë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 7:28 ALB - Sepse ligji vë kryepriftërinj njerëz që kanë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 7:28 ALB - Sepse ligji vë kryepriftërinj njerëz që kanë - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 7:28 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 7:28 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Hebrenjve 7:21 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 7:21 (ALB) »
(ndërsa ky në bazë të betimit nga ana e atij që i tha: “Perëndia u betua dhe nuk do të pendohet: Ti je prift përjetë, sipas rendit të Melkisedekut”).

Hebrenjve 2:10 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 2:10 (ALB) »
Sepse i duhej atij, për të cilin dhe nëpërmjet të cilit janë të gjitha, duke çuar shumë bij në lavdi, ta bënte të përsosur me anë të vuajtjeve realizuesin e shpëtimit të tyre.

Hebrenjve 1:2 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 1:2 (ALB) »
së fundi, këto ditë na ka folur me anë të Birit, të cilin e bëri trashëgimtar të të gjitha gjërave, me anë të të cilit e krijoi dhe gjithësinë.

Hebrenjve 5:1 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 5:1 (ALB) »
Sepse çdo kryeprift, që merret prej njerëzve, vihet kryeprift mbi njerëzit për gjërat që kanë të bëjnë me Perëndinë, për të ofruar dhurata dhe flijime për mëkatet;

Hebrenjve 3:6 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 3:6 (ALB) »
por Krishti, si bir, është mbi shtëpinë e tij dhe shtëpia e vet jemi ne, në qoftë se e mbajmë deri në fund guximin dhe mburrjen e shpresës.

Eksodi 32:21 ALB Bible Verse Image
Eksodi 32:21 (ALB) »
Pastaj Moisiu i tha Aaronit: "Çfarë të ka bërë ky popull, të cilin e ke ngarkuar me një mëkat kaq të madh?".

Hebrenjve 5:5 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 5:5 (ALB) »
Kështu edhe Krishti nuk e përvetësoi ai vetë lavdinë që të bëhet kryeprift, por ia dha Ai që i tha: “Ti je im Bir, sot ti më linde,”

Hebrenjve 7:24 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 7:24 (ALB) »
kurse ai, mbasi qëndron për jetë të jetës, ka priftëri të patjetërsueshme,

Hebrenjve 7:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 7:3 (ALB) »
Pa atë, pa nënë, pa gjenealogji, pa pasur as fillim ditësh as fund jete, por i përngjashëm me Birin e Perëndisë, ai mbetet prift në amshim.

Hebrenjve 4:14 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 4:14 (ALB) »
Duke pasur, pra, një kryeprift të madh që ka përshkuar qiejt, Jezusin, Birin e Perëndisë, le të mbajmë fort rrëfimin tonë të besimit.

Gjoni 19:30 ALB Bible Verse Image
Gjoni 19:30 (ALB) »
Kur Jezusi e mori uthullën, tha: “U krye!.” Dhe duke ulur kryet, dha frymën.

Luka 13:32 ALB Bible Verse Image
Luka 13:32 (ALB) »
Dhe ai u përgjigj atyre: “Shkoni e i thoni asaj dhelpre: "Ja, sot dhe nesër po dëboj demonë dhe kryej shërime, dhe të tretën ditë po i jap fund punës sime".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 7:28 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 7:28 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 7:28 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 7:28 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 7:28 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 7:28 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 7:28 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 7:28 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 7:28 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 7:28 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 7:28 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 7:28 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 7:28 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 7:28 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 7:28 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 7:28 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 7:28 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 7:28 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 7:28 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »