Gjoni 6:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 6:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 6:13 ALB - I mblodhën, pra, dhe mbushën dymbëdhjetë - Bible Verse Picture

Gjoni 6:13 ALB

I mblodhën, pra, dhe mbushën dymbëdhjetë shporta me copa nga ato pesë bukë prej elbi që u tepruan atyre që kishin ngrënë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 6:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 6:12 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 6:13 ALB - I mblodhën, pra, dhe mbushën dymbëdhjetë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 6:13 ALB - I mblodhën, pra, dhe mbushën dymbëdhjetë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 6:13 ALB - I mblodhën, pra, dhe mbushën dymbëdhjetë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 6:13 ALB - I mblodhën, pra, dhe mbushën dymbëdhjetë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 6:13 ALB - I mblodhën, pra, dhe mbushën dymbëdhjetë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 6:13 ALB - I mblodhën, pra, dhe mbushën dymbëdhjetë - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 6:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 6:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Fjalët e urta 11:24 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 11:24 (ALB) »
Ka nga ata që shkapërderdhin bujari dhe bëhen më të pasur, dhe ka nga ata që kursejnë më tepër se duhet dhe bëhen gjithnjë e më të varfër.

1 Mbretërve 7:15 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 7:15 (ALB) »
Derdhi dy shtylla prej bronzi. Secila kishte një lartësi prej tetëmbëdhjetë kubitësh dhe një rreth prej dymbëdhjetë kubitësh.

2 Mbretërve 4:2 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 4:2 (ALB) »
Eliseu i tha: "Ç’duhet të bëj për ty? Më thuaj, çfarë ke në shtëpi?". Ajo u përgjigj: Shërbëtorja jote nuk ka asgjë në shtëpi përveç një ene të vogël me vaj".

2 Kronikave 25:9 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 25:9 (ALB) »
Amatsiahu i tha atëherë njeriut të Perëndisë: "Por çdo t’i bëj njëqind talentat që ia dhashë ushtrisë së Izraelit?". Njeriu i Perëndisë u përgjigj: Zoti mund të të japë më tepër se aqq".

2 Korintasve 9:8 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 9:8 (ALB) »
Dhe Perëndia mund të bëjë që gjithë hiri të teprojë për ju, aq sa mbasi të keni gjithnjë mjaft në çdo gjë, t’ju tepërojë për çfarëdo pune të mirë,

Filipianëve 4:19 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 4:19 (ALB) »
Dhe Perëndia im do të plotësojë të gjitha nevojat tuaja sipas pasurisë së tij në lavdi, në Jezu Krisht.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 6:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 6:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 6:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 6:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 6:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 6:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 6:13 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 6:13 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 6:13 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 6:13 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 6:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 6:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 6:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 6:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 6:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 6:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 6:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 6:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 6:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 6:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 6:13 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 6:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »