Gjoni 6:24 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 6:24 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 6:24 ALB - Turma, kur pa se Jezusi nuk ishte më atje dhe as - Bible Verse Picture

Gjoni 6:24 ALB

Turma, kur pa se Jezusi nuk ishte më atje dhe as dishepujt e tij, hipi edhe ajo nëpër barka dhe erdhi në Kapernaum, duke kërkuar Jezusin.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 6:24 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 6:23 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 6:24 ALB - Turma, kur pa se Jezusi nuk ishte më atje dhe as - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 6:24 ALB - Turma, kur pa se Jezusi nuk ishte më atje dhe as - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 6:24 ALB - Turma, kur pa se Jezusi nuk ishte më atje dhe as - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 6:24 ALB - Turma, kur pa se Jezusi nuk ishte më atje dhe as - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 6:24 ALB - Turma, kur pa se Jezusi nuk ishte më atje dhe as - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 6:24 ALB - Turma, kur pa se Jezusi nuk ishte më atje dhe as - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 6:24 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 6:24 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 6:17 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:17 (ALB) »
Hipën në barkë dhe shkuan përtej detit, drejt Kapernaumit; tashmë ishte errët dhe Jezusi ende nuk kishte ardhur tek ata.

Mateu 14:34 ALB Bible Verse Image
Mateu 14:34 (ALB) »
Pastaj, mbasi dolën në bregun tjetër, erdhën në krahinën e Gjenezaretit.

Gjoni 6:59 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:59 (ALB) »
Këto gjëra tha Jezusi në sinagogë, duke mësuar në Kapernaum.

Gjoni 18:4 ALB Bible Verse Image
Gjoni 18:4 (ALB) »
Atëherë Jezusi, duke ditur gjithçka që do t’i ndodhte, doli dhe i pyeti: “Kë kërkoni?.”

Gjoni 20:15 ALB Bible Verse Image
Gjoni 20:15 (ALB) »
Jezusi i tha: “O grua, pse po qan? Kë kërkon?.” Ajo, duke menduar se ishte kopshtari, i tha: “Zot, po e pate hequr ti, më trego ku e vure dhe unë do ta marr.”

Gjoni 7:11 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:11 (ALB) »
Judenjtë, pra, e kërkonin gjatë festës dhe thoshnin: “Ku është ai?.”

Luka 8:40 ALB Bible Verse Image
Luka 8:40 (ALB) »
Ndodhi që, kur Jezusi u kthye, turma e mirëpriti sepse të gjithë e prisnin.

Marku 6:53 ALB Bible Verse Image
Marku 6:53 (ALB) »
Mbasi kaluan, arritën në krahinën e Gjenasaretit dhe aty e lidhën barkën.

Marku 1:37 ALB Bible Verse Image
Marku 1:37 (ALB) »
Dhe, kur e gjetën, i thanë: “Të gjithë po të kerkojnë!.”

Gjoni 6:23 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:23 (ALB) »
ndërkaq kishin ardhur barka të tjera nga Tiberiada, afër vendit ku kishin ngrënë bukë, pasi Zoti kishte falënderuar.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 6:24 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 6:24 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 6:24 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 6:24 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 6:24 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 6:24 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 6:24 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 6:24 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 6:24 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 6:24 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 6:24 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 6:24 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 6:24 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 6:24 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 6:24 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 6:24 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 6:24 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 6:24 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 6:24 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 6:24 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 6:24 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 6:24 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »