Gjoni 6:54 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 6:54 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 6:54 ALB - Kush ha mishin tim dhe pi gjakun tim, ka jetë - Bible Verse Picture

Gjoni 6:54 ALB

Kush ha mishin tim dhe pi gjakun tim, ka jetë të përjetshme, dhe unë do ta ringjall atë në ditën e fundit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 6:54 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 6:53 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 6:54 ALB - Kush ha mishin tim dhe pi gjakun tim, ka jetë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 6:54 ALB - Kush ha mishin tim dhe pi gjakun tim, ka jetë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 6:54 ALB - Kush ha mishin tim dhe pi gjakun tim, ka jetë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 6:54 ALB - Kush ha mishin tim dhe pi gjakun tim, ka jetë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 6:54 ALB - Kush ha mishin tim dhe pi gjakun tim, ka jetë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 6:54 ALB - Kush ha mishin tim dhe pi gjakun tim, ka jetë - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 6:54 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 6:54 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 6:39 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:39 (ALB) »
Ky është vullneti i Atit që më ka dërguar: që unë të mos humbas asgjë nga të gjitha ato që ai më ka dhënë, por t’i ringjall në ditën e fundit.

Psalmet 22:26 ALB Bible Verse Image
Psalmet 22:26 (ALB) »
Nevojtarët do të hanë dhe do të ngopen; ata që kërkojnë Zotin do ta lëvdojnë; zemra juaj do të jetojë përjetë.

Gjoni 6:63 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:63 (ALB) »
Éshtë Fryma që jep jetë; mishi nuk vlen asgjë; fjalët që po ju them janë frymë dhe jetë.

Filipianëve 3:7 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 3:7 (ALB) »
Por gjërat që më ishin fitim, i konsiderova, për shkak të Krishtit, humbje.

Gjoni 6:27 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:27 (ALB) »
Mos punoni për ushqimin që prishet, por për ushqimin që mbetet për jetë të përjetshme, të cilin do t’jua japë Biri i njëriut, sepse mbi të Ati, domethënë Perëndia, vuri vulën e tij.”

Isaia 25:6 ALB Bible Verse Image
Isaia 25:6 (ALB) »
Zoti i ushtrive do t’u përgatisë tërë popujve mbi këtë mal një banket me gjellë të shijshme, me verëra të vjetra, me gjellë të shijshme me shumë palcë dhe me verëra të vjetra dhe të zgjedhura.

Gjoni 4:14 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:14 (ALB) »
por kush pi nga uji që do t’i jap unë nuk do të ketë më kurrë etje përjetë; por uji që unë do t’i jap do të bëhet në të një burim uji që gufon në jetë të përjetshme.”

Isaia 55:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 55:1 (ALB) »
"O ju të gjithë që keni etje, ejani tek ujërat, dhe ju që nuk keni para ejani, blini dhe hani! Ejani, blini pa para dhe pa paguar verë dhe qumësht!

Galatasve 2:20 ALB Bible Verse Image
Galatasve 2:20 (ALB) »
Unë u kryqëzova bashkë me Krishtin dhe nuk rroj më unë, po Krishti rron në mua; dhe ajo jetë që tani jetoj në mish, e jetoj në besimin e Birit të Perëndisë, që më deshi dhe dha veten për mua.

Gjoni 6:47 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:47 (ALB) »
Në të vërtetë, në të vërtetë po ju them: Kush beson në mua ka jetë të përjetshme.

Fjalët e urta 9:4 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 9:4 (ALB) »
"Ai që është budalla të vijë këtu!". Atij që i mungon gjykimi i thotë:

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 6:54 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 6:54 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 6:54 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 6:54 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 6:54 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 6:54 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 6:54 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 6:54 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 6:54 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 6:54 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 6:54 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 6:54 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 6:54 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 6:54 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 6:54 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 6:54 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 6:54 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 6:54 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 6:54 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 6:54 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 6:54 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 6:54 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »