Gjoni 6:52 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 6:52 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 6:52 ALB - Atëherë Judenjtë filluan të diskutojnë njeri - Bible Verse Picture

Gjoni 6:52 ALB

Atëherë Judenjtë filluan të diskutojnë njeri me tjetrin duke thënë: “Si mundet ky të na japë të hamë mishin e tij?.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 6:52 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 6:51 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 6:52 ALB - Atëherë Judenjtë filluan të diskutojnë njeri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 6:52 ALB - Atëherë Judenjtë filluan të diskutojnë njeri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 6:52 ALB - Atëherë Judenjtë filluan të diskutojnë njeri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 6:52 ALB - Atëherë Judenjtë filluan të diskutojnë njeri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 6:52 ALB - Atëherë Judenjtë filluan të diskutojnë njeri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 6:52 ALB - Atëherë Judenjtë filluan të diskutojnë njeri - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 6:52 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 6:52 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 10:19 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:19 (ALB) »
Atëherë lindi përsëri një përçarje midis Judenjve për shkak të këtyre fjalëve.

Gjoni 9:16 ALB Bible Verse Image
Gjoni 9:16 (ALB) »
Atëherë disa farisenj thanë: “Ky njeri nuk është nga Perëndia, sepse nuk e respekton të shtunën!.” Të tjerë thoshnin: “Si mund të kryejë shenja të tilla një njeri mëkatar?.” Dhe kishte përçarje midis tyre.

Gjoni 6:41 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:41 (ALB) »
Judenjtë, pra, murmurisnin për të, sepse kishte thënë: “Unë jam buka që zbriti nga qielli,”

1 Korintasve 2:14 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 2:14 (ALB) »
Dhe njeriu natyror nuk i rrok gjërat që janë të Frymës së Shenjtë; sepse për të janë marrëzi dhe nuk mund t’i njohë; sepse ato gjykohen frymërisht.

Gjoni 3:9 ALB Bible Verse Image
Gjoni 3:9 (ALB) »
Nikodemi, duke u përgjigjur, i tha: “Si mund të ndodhin këto gjëra?.”

Gjoni 4:11 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:11 (ALB) »
Gruaja i tha: “Zot, ti nuk ke as kovë për të nxjerrë dhe pusi është i thellë; nga e ke, pra, atë ujë të gjallë?

Gjoni 3:4 ALB Bible Verse Image
Gjoni 3:4 (ALB) »
Nikodemi i tha: “Po si mund të lindë njeriu kur është plak? A mund të hyjë ai për së dyti në barkun e nënës së vet dhe të lindë?.”

Gjoni 7:40 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:40 (ALB) »
Shumë veta nga turma, kur i dëgjuan këto fjalë, thoshnin: “Ky është me të vërtetë Profeti!.”

Veprat e Apostujve 17:32 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 17:32 (ALB) »
Kur dëgjuan të flitej për ringjalljen e të vdekurve, disa e përqeshën dhe të tjerë thoshnin: “Do të të dëgjojmë përsëri për këtë gjë.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 6:52 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 6:52 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 6:52 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 6:52 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 6:52 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 6:52 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 6:52 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 6:52 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 6:52 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 6:52 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 6:52 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 6:52 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 6:52 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 6:52 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 6:52 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 6:52 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 6:52 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 6:52 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 6:52 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 6:52 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 6:52 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 6:52 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »