Gjoni 6:64 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 6:64 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 6:64 ALB - Por janë disa midis jush që nuk besojnë”; - Bible Verse Picture

Gjoni 6:64 ALB

Por janë disa midis jush që nuk besojnë”; në fakt Jezusi e dinte që në fillim kush ishin ata që nuk besonin, dhe kush ishte ai që do ta tradhtonte;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 6:64 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 6:63 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 6:64 ALB - Por janë disa midis jush që nuk besojnë”; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 6:64 ALB - Por janë disa midis jush që nuk besojnë”; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 6:64 ALB - Por janë disa midis jush që nuk besojnë”; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 6:64 ALB - Por janë disa midis jush që nuk besojnë”; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 6:64 ALB - Por janë disa midis jush që nuk besojnë”; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 6:64 ALB - Por janë disa midis jush që nuk besojnë”; - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 6:64 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 6:64 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 10:26 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:26 (ALB) »
Por ju nuk besoni, sepse nuk jeni nga delet e mia, siç jua kam thënë.

Psalmet 139:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 139:2 (ALB) »
Ti e di kur ulem dhe kur ngrihem, ti e kupton nga larg mendimin tim.

2 Timoteut 2:19 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:19 (ALB) »
Megjithatë themeli i fortë i Perëndisë qëndron i patundur, dhe ka këtë vulë: "Zoti i njeh të vetët," dhe: "Le t’i largohet paudhësisë kushdo që përmend emrin e Krishtit".

Romakëve 8:29 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:29 (ALB) »
Sepse ata që ai i ka njohur që më parë, edhe i ka paracaktuar që të jenë të ngjashëm me shëmbëlltyrën e Birit të tij, kështu që ai të jetë i parëlinduri në mes të shumë vëllezërve.

Gjoni 13:10 ALB Bible Verse Image
Gjoni 13:10 (ALB) »
Jezusi i tha: “Ai që është i larë, s’ka nevojë veçse të lajë këmbët dhe është krejt i pastër; edhe ju jeni të pastër, por jo të gjithë.”

Gjoni 5:42 ALB Bible Verse Image
Gjoni 5:42 (ALB) »
Por unë ju njoh, që nuk keni dashurinë e Perëndisë në ju.

Hebrenjve 4:13 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 4:13 (ALB) »
Dhe nuk ka asnjë krijesë që të jetë e fshehur para tij, por të gjitha janë lakuriq dhe të zbuluara para syve të Atij, të cilit ne do t’i japim llogari.

Gjoni 6:70 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:70 (ALB) »
Jezusi u përgjigj atyre: “A nuk ju kam zgjedhur unë ju të dymbëdhjetët? E një prej jush është një djall.”

Gjoni 2:24 ALB Bible Verse Image
Gjoni 2:24 (ALB) »
por Jezusit nuk u zinte besë atyre, sepse i njihte të gjithë,

Gjoni 6:61 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:61 (ALB) »
Por Jezusi, duke e ditur në vetvete se dishepujt e vet po murmurisnin për këtë, u tha atyre: “Kjo ju skandalizon?

Gjoni 6:66 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:66 (ALB) »
Që nga ai moment shumë nga dishepujt e vet u tërhoqën dhe nuk shkuan më me të.

Veprat e Apostujve 15:18 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:18 (ALB) »
Prej kohësh janë të njohura te Perëndia të gjitha veprat e tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 6:64 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 6:64 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 6:64 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 6:64 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 6:64 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 6:64 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 6:64 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 6:64 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 6:64 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 6:64 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 6:64 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 6:64 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 6:64 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 6:64 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 6:64 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 6:64 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 6:64 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 6:64 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 6:64 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 6:64 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 6:64 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 6:64 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »