Marku 1:30 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 1:30 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 1:30 ALB - Vjehrra e Simonit ishte në shtrat me ethe dhe - Bible Verse Picture

Marku 1:30 ALB

Vjehrra e Simonit ishte në shtrat me ethe dhe ata menjëherë i folën për të.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 1:30 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 1:29 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 1:30 ALB - Vjehrra e Simonit ishte në shtrat me ethe dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 1:30 ALB - Vjehrra e Simonit ishte në shtrat me ethe dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 1:30 ALB - Vjehrra e Simonit ishte në shtrat me ethe dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 1:30 ALB - Vjehrra e Simonit ishte në shtrat me ethe dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 1:30 ALB - Vjehrra e Simonit ishte në shtrat me ethe dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 1:30 ALB - Vjehrra e Simonit ishte në shtrat me ethe dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 1:30 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 1:30 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Korintasve 9:5 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 9:5 (ALB) »
A nuk kemi edhe ne të drejtë të marrim me vete një bashkëshorte, që të jetë motër në besim, sikurse edhe apostujt e tjerë, dhe vëllezërit e Zotit, edhe Kefa?

Marku 5:23 ALB Bible Verse Image
Marku 5:23 (ALB) »
dhe ju lut me të madhe duke thënë: “Ime bijë është duke dhënë shpirt; eja, vëri duart mbi të që të shërohet dhe të jetojë!.”

Gjoni 11:3 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:3 (ALB) »
Prandaj motrat i dërguan fjalë Jezusit: “Zot, ja, ai që ti e do shumë është i sëmurë.”

Jakobit 5:14 ALB Bible Verse Image
Jakobit 5:14 (ALB) »
A është i sëmurë ndonjë nga ju? Le të thërrasë pleqtë e kishës dhe ata të luten përmbi të, dhe le ta lyejnë me vaj në emër të Zotit,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 1:30 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 1:30 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 1:30 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 1:30 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 1:30 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 1:30 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 1:30 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 1:30 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 1:30 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 1:30 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 1:30 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 1:30 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 1:30 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 1:30 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 1:30 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 1:30 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 1:30 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 1:30 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 1:30 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 1:30 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 1:30 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 1:30 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 1:30 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »