Marku 1:41 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 1:41 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 1:41 ALB - Dhe Jezusi, duke e mëshiruar, shtriu dorën, e - Bible Verse Picture

Marku 1:41 ALB

Dhe Jezusi, duke e mëshiruar, shtriu dorën, e preku dhe i tha: “Po, e dua, qofsh pastruar!.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 1:41 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 1:40 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 1:41 ALB - Dhe Jezusi, duke e mëshiruar, shtriu dorën, e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 1:41 ALB - Dhe Jezusi, duke e mëshiruar, shtriu dorën, e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 1:41 ALB - Dhe Jezusi, duke e mëshiruar, shtriu dorën, e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 1:41 ALB - Dhe Jezusi, duke e mëshiruar, shtriu dorën, e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 1:41 ALB - Dhe Jezusi, duke e mëshiruar, shtriu dorën, e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 1:41 ALB - Dhe Jezusi, duke e mëshiruar, shtriu dorën, e - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 1:41 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 1:41 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 9:36 ALB Bible Verse Image
Mateu 9:36 (ALB) »
Duke parë turmat, kishte dhembshuri për to, sepse ishin të lodhur dhe të shpërndarë si delet pa bari.

Hebrenjve 2:17 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 2:17 (ALB) »
Prandaj ai duhej t’u ngjante në çdo gjë vëllezërve, që të mund të ishte i mëshirshëm e kryeprift besnik në ato që i përkasin Perëndisë, për për t’u bërë pajtim për mëkatet e popullit.

Hebrenjve 4:15 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 4:15 (ALB) »
Sepse ne nuk kemi kryeprift që nuk mund t’i vijë keq për dobësitë tona, po një që u tundua në të gjitha ashtu si ne, por pa mëkatuar.

Hebrenjve 1:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 1:3 (ALB) »
Ai, duke qenë shkëlqimi i lavdisë së tij dhe vula e qenies së tij dhe duke i mbajtur të gjitha me fjalën e fuqisë së tij, mbasi e bëri vetë pastrimin nga mëkatet tona, u ul në të djathtën e Madhërisë në vendet e larta,

Luka 7:12 ALB Bible Verse Image
Luka 7:12 (ALB) »
Dhe, kur iu afrua portës së qytetit, ja që po çonin për ta varrosur një të vdekur, djalin e vetëm të nënës së tij, që ishte e ve; dhe një turmë e madhe nga qyteti ishte me të.

Marku 4:39 ALB Bible Verse Image
Marku 4:39 (ALB) »
Dhe ai si u zgjua, e qortoi erën dhe i foli detit: “Pusho dhe fashitu!.” Dhe era pushoi dhe u bë qetësi e madhe.

Marku 5:41 ALB Bible Verse Image
Marku 5:41 (ALB) »
E mori, pra, për dore vajzën dhe i tha: “Talitha kumi,” që e përkthyer do të thotë: “Vajzë, ty po të them: Çohu!.”

Marku 6:34 ALB Bible Verse Image
Marku 6:34 (ALB) »
Kur Jezusi doli nga barka, pa një turmë të madhe dhe iu dhimbs, sepse ishin si delet pa bari; dhe nisi t’u mësojë shumë gjëra.

Zanafilla 1:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 1:3 (ALB) »
Pastaj Perëndia tha: "U bëftë drita!". Dhe drita u bë.

Psalmet 33:9 ALB Bible Verse Image
Psalmet 33:9 (ALB) »
Sepse ai foli dhe gjëja u bë; ai udhëroi dhe gjëja u shfaq.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 1:41 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 1:41 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 1:41 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 1:41 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 1:41 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 1:41 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 1:41 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 1:41 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 1:41 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 1:41 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 1:41 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 1:41 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 1:41 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 1:41 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 1:41 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 1:41 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 1:41 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 1:41 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 1:41 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 1:41 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 1:41 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 1:41 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 1:41 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »