Marku 1:19 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 1:19 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 1:19 ALB - Mbasi eci edhe pak, pa Jakobin, bir in e Zebedeut - Bible Verse Picture

Marku 1:19 ALB

Mbasi eci edhe pak, pa Jakobin, bir in e Zebedeut dhe Gjonin, vëllanë e tij, të cilët ndreqnin rrjetat e tyre në barkë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 1:19 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 1:18 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 1:19 ALB - Mbasi eci edhe pak, pa Jakobin, bir in e Zebedeut - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 1:19 ALB - Mbasi eci edhe pak, pa Jakobin, bir in e Zebedeut - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 1:19 ALB - Mbasi eci edhe pak, pa Jakobin, bir in e Zebedeut - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 1:19 ALB - Mbasi eci edhe pak, pa Jakobin, bir in e Zebedeut - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 1:19 ALB - Mbasi eci edhe pak, pa Jakobin, bir in e Zebedeut - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 1:19 ALB - Mbasi eci edhe pak, pa Jakobin, bir in e Zebedeut - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 1:19 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 1:19 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 4:21 ALB Bible Verse Image
Mateu 4:21 (ALB) »
Dhe, duke vazhduar rrugën, pa dy vëllezër të tjerë: Jakobin, birin e Zebedeut dhe Gjonin, vëllanë e tij, në barkë bashkë me Zebedeun, atin e tyre, duke ndrequr rrjetat; dhe i thirri.

Marku 9:2 ALB Bible Verse Image
Marku 9:2 (ALB) »
Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete Pjetrin, Jakobin e Gjonin dhe i çoi në vetmi, vetëm ata, mbi një mal të lartë; dhe u shpërfytyrua përpara tyre.

Marku 5:37 ALB Bible Verse Image
Marku 5:37 (ALB) »
Dhe nuk lejoi që ta ndiqte kurrkush tjetër, përveç Pjetrit, Jakobit, dhe Gjonit, vëllait të Jakobit.

Marku 3:17 ALB Bible Verse Image
Marku 3:17 (ALB) »
Jakobi, bir i Zebedeut, dhe Gjoni, vë-llai i Jakobit, të cilave ua vuri emrin Boanerges, që do të thotë: "Bij të bubullimës";

Marku 14:33 ALB Bible Verse Image
Marku 14:33 (ALB) »
Mori, pra, me vete Pjetrin, Jakobin dhe Gjonin, dhe filloi ta zërë frika dhe ankthi;

Marku 10:35 ALB Bible Verse Image
Marku 10:35 (ALB) »
Atëherë Jakobi dhe Gjoni, bij të Zebedeut, iu afruan dhe i thanë: “Mësues, ne dëshirojmë që ti të bësh për ne atë që do të të kërkojmë.”

Veprat e Apostujve 12:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 12:2 (ALB) »
Dhe e vrau me shpatë Jakobin, vëllain e Gjonit.

Veprat e Apostujve 1:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 1:13 (ALB) »
Dhe, si u kthyen në qytet, u ngjitën në sallën e sipërme, ku rrinin Pjetri dhe Jakobi, Gjoni dhe Andrea, Filipi dhe Thomai, Bartolomeu dhe Mateu, Jakobi i Alfeut dhe Simon Zellshmi, dhe Juda i Jakobit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 1:19 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 1:19 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 1:19 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 1:19 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 1:19 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 1:19 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 1:19 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 1:19 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 1:19 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 1:19 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 1:19 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 1:19 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 1:19 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 1:19 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 1:19 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 1:19 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 1:19 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 1:19 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 1:19 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 1:19 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 1:19 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 1:19 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 1:19 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »