Mateu 24:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 24:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 24:1 ALB - Tani kur Jezusi doli nga tempulli dhe po - Bible Verse Picture

Mateu 24:1 ALB

Tani kur Jezusi doli nga tempulli dhe po largohej, dishepujt e tij iu afruan për t’i treguar ndërtesat e tempullit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 24:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 23:39 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 24:1 ALB - Tani kur Jezusi doli nga tempulli dhe po - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 24:1 ALB - Tani kur Jezusi doli nga tempulli dhe po - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 24:1 ALB - Tani kur Jezusi doli nga tempulli dhe po - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 24:1 ALB - Tani kur Jezusi doli nga tempulli dhe po - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 24:1 ALB - Tani kur Jezusi doli nga tempulli dhe po - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 24:1 ALB - Tani kur Jezusi doli nga tempulli dhe po - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 24:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 24:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 13:1 ALB Bible Verse Image
Marku 13:1 (ALB) »
Ndërsa ai po dilte nga tempulli, një nga dishepujt e vet i tha: “Mësues, shih ç’gurë e ç’ndërtesa!.”

Luka 21:5 ALB Bible Verse Image
Luka 21:5 (ALB) »
Pastaj, kur disa po flisnin për tempullin dhe vinin në pah se ishte i stolisur me gurë të bukur dhe me oferta, ai tha:

Ezekieli 8:6 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 8:6 (ALB) »
Dhe ai më tha: "Bir njeriu, shikon atë që bëjnë këta, veprimet e rënda të neveritshme që kryen këtu shtëpia e Izraelit dhe që më bëjnë të largohem nga shenjtërorja ime? Por ti do të shikosh veprime edhe më të rënda të neveritshme".

Jeremia 6:8 ALB Bible Verse Image
Jeremia 6:8 (ALB) »
Lejo të të korrigjojnë, o Jeruzalem, përndryshe shpirti im do të largohet nga ti, përndryshe do të të katandis në një shkretim, në një tokë të pabanuar".

Mateu 23:39 ALB Bible Verse Image
Mateu 23:39 (ALB) »
Sepse unë po ju them, se tash e tutje nuk do të më shihni më deri sa të thoni: "I bekuar qoftë ai që vjen në emër të Zotit!".”

Osea 9:12 ALB Bible Verse Image
Osea 9:12 (ALB) »
Edhe sikur të rritin bijtë e tyre, unë do t’i lë pa ata, deri sa të mos mbetet më asnjë njeri; po, mjerë ata kur të largohem prej tyre!

Mateu 21:23 ALB Bible Verse Image
Mateu 21:23 (ALB) »
Kur hyri në tempull, krerët e priftërinjve dhe pleqtë e popullit iu afruan, ndërsa i mësonte, dhe i thanë: “Me ç’pushtet i bën ti këto gjëra? Dhe kush ta ka dhënë këtë pushtet?.”

Gjoni 2:20 ALB Bible Verse Image
Gjoni 2:20 (ALB) »
Atëherë Judenjtë thanë: “U deshën dyzet e gjashtë vjet që të ndërtohet ky tempull, dhe ti do ta ngresh për tri ditë?.”

Ezekieli 11:22 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 11:22 (ALB) »
Pastaj kerubinët i hapën krahët e tyre dhe rrotat lëvizën pranë tyre dhe lavdia e Perëndisë të Izraelit rrinte lart mbi ta.

Ezekieli 10:17 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 10:17 (ALB) »
Kur ata ndaleshin, ndaleshin edhe ato; kur ata ngriheshin, ngriheshin edhe ato bashkë me ta, sepse fryma e qënieve të gjalla ishte ndër ta.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 24:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 24:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 24:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 24:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 24:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 24:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 24:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 24:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 24:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 24:1 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 24:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 24:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 24:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 24:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 24:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 24:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 24:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 24:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 24:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 24:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 24:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 24:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 24:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »