Romakëve 14:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 14:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 14:13 ALB - Prandaj të mos e gjykojmë më njeri tjetrin, - Bible Verse Picture

Romakëve 14:13 ALB

Prandaj të mos e gjykojmë më njeri tjetrin, por më tepër gjykoni këtë: mos i vini gur pengese ose skandal vëllait.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 14:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 14:13 ALB - Prandaj të mos e gjykojmë më njeri tjetrin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 14:13 ALB - Prandaj të mos e gjykojmë më njeri tjetrin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 14:13 ALB - Prandaj të mos e gjykojmë më njeri tjetrin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 14:13 ALB - Prandaj të mos e gjykojmë më njeri tjetrin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 14:13 ALB - Prandaj të mos e gjykojmë më njeri tjetrin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 14:13 ALB - Prandaj të mos e gjykojmë më njeri tjetrin, - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 14:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 14:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jakobit 4:11 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:11 (ALB) »
Mos flisni keq për njeri tjetrin, vë-llezër; ai që flet kundër vëllait dhe e gjykon vëllanë e vet, flet kundër ligjit dhe gjykon ligjin; dhe, po të gjykosh ligjin, ti nuk je zbatues i ligjit, por gjykatës.

2 Korintasve 6:3 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 6:3 (ALB) »
Ne nuk japim asnjë shkas për skandal në asnjë gjë, që të mos shahet shërbesa jonë;

Luka 12:57 ALB Bible Verse Image
Luka 12:57 (ALB) »
Dhe përse nuk gjykoni nga vetë ju ç’është e drejtë?

1 Korintasve 8:9 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 8:9 (ALB) »
Por kini mendjen se mos kjo liri që keni të bëhet pengesë për të dobëtit.

Romakëve 16:17 ALB Bible Verse Image
Romakëve 16:17 (ALB) »
Tani unë ju bëj thirrje, o vëllezër, të ruheni nga ata që shkaktojnë përçarje dhe skandale kundër doktrinës që keni mësuar dhe të largoheni nga ata;

1 Korintasve 10:32 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 10:32 (ALB) »
Mos u bëni shkak skandali as për Judenj, as për Grekë, as për kishën e Perëndisë;

Luka 17:2 ALB Bible Verse Image
Luka 17:2 (ALB) »
Për të do të ishte më mirë t’i varnin në qafë një gur mulliri dhe ta hidhnin në det, se sa të skandalizojë një të vetëm nga këta të vegjël.

Romakëve 14:4 ALB Bible Verse Image
Romakëve 14:4 (ALB) »
Kush je ti që gjykon shërbyesin e tjetrit? A qëndron mbi këmbë ose rrëzohet, është punë e zotit të tij, por ai do të qëndrojë, sepse Perëndia është i zoti ta bëjë atë të qëndrojë në këmbë.

Mateu 7:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 7:1 (ALB) »
“Mos gjykoni, që të mos gjykoheni.

1 Korintasve 11:13 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 11:13 (ALB) »
Gjykoni ndër veten tuaj. A i ka hije gruas t’i lutet Perëndisë pa u mbuluar?

Jakobit 2:4 ALB Bible Verse Image
Jakobit 2:4 (ALB) »
a nuk bëtë ju një dallim në mes tuaj, duke u bërë kështu gjykatës me mendime të këqija?

Zbulesa 2:14 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 2:14 (ALB) »
Por kam disa gjëra kundër teje: sepse ke aty disa që mbajnë mësimin e Balaamit, i cili e mësoi Balakun t’u vërë një gurë pengese përpara bjive të Izraelit që të hanë flijime idhujsh dhe të kurvërojnë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 14:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 14:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 14:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 14:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 14:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 14:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 14:13 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 14:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 14:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 14:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 14:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 14:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 14:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 14:13 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 14:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 14:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 14:13 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 14:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »