Romakëve 14:5 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 14:5 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 14:5 ALB - Sepse dikush e çmon një ditë më shumë se - Bible Verse Picture

Romakëve 14:5 ALB

Sepse dikush e çmon një ditë më shumë se një tjetër, dhe tjetri i çmon të gjitha ditët njëlloj; gjithsecili të jetë plotësisht i bindur në mendjen e tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 14:5 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 14:5 ALB - Sepse dikush e çmon një ditë më shumë se - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 14:5 ALB - Sepse dikush e çmon një ditë më shumë se - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 14:5 ALB - Sepse dikush e çmon një ditë më shumë se - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 14:5 ALB - Sepse dikush e çmon një ditë më shumë se - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 14:5 ALB - Sepse dikush e çmon një ditë më shumë se - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 14:5 ALB - Sepse dikush e çmon një ditë më shumë se - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 14:5 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 14:5 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Kolosianëve 2:16 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:16 (ALB) »
Prandaj askush të mos ju gjykojë për ushqime ose pije, për festa o hënë të re, o të shtuna;

Romakëve 14:23 ALB Bible Verse Image
Romakëve 14:23 (ALB) »
Por ai që është me dy mendje, edhe sikur të hajë, është dënuar, sepse nuk ha me besim; dhe çdo gjë që nuk bëhet me besim, është mëkat.

1 Gjonit 3:19 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 3:19 (ALB) »
Dhe nga kjo ne dimë se jemi në të vërtetën dhe do t’i bindim zemrat tona para atij;

Romakëve 14:14 ALB Bible Verse Image
Romakëve 14:14 (ALB) »
Unë e di dhe jam plotësisht i bindur në Zotin Jezus, se asnjë gjë nuk është e ndyrë në vetvete, por për atë që çmon se diçka është e ndyrë, për atë është e ndyrë.

1 Korintasve 8:11 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 8:11 (ALB) »
Edhe kështu, për shkak të njohurisë sate, do të humbasë vëllai yt i dobët, për të cilin vdiq Krishti.

1 Korintasve 8:7 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 8:7 (ALB) »
Por njohuria nuk është në të gjithë; madje disa, të ndërgjegjshëm për idhullin, hanë gjëra posi të flijuara idhujve; dhe ndërgjegja e tyre, duke qenë e dobët, përlyhet.

Galatasve 4:9 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:9 (ALB) »
kurse tani, mbasi njohët Perëndinë, më mirë të them se u njohët prej Perëndisë, vallë si ktheheni përsëri te elementet e dobët dhe të varfër, tek të cilët doni përsëri t’u nënshtroheni?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 14:5 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 14:5 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 14:5 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 14:5 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 14:5 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 14:5 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 14:5 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 14:5 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 14:5 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 14:5 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 14:5 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 14:5 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 14:5 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 14:5 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 14:5 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 14:5 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 14:5 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 14:5 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »