Romakëve 14:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 14:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 14:12 ALB - Kështu, pra, secili nga ne do t’i japë - Bible Verse Picture

Romakëve 14:12 ALB

Kështu, pra, secili nga ne do t’i japë llogari Perëndisë për veten e vet.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 14:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 14:12 ALB - Kështu, pra, secili nga ne do t’i japë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 14:12 ALB - Kështu, pra, secili nga ne do t’i japë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 14:12 ALB - Kështu, pra, secili nga ne do t’i japë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 14:12 ALB - Kështu, pra, secili nga ne do t’i japë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 14:12 ALB - Kështu, pra, secili nga ne do t’i japë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 14:12 ALB - Kështu, pra, secili nga ne do t’i japë - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 14:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 14:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Pjetrit 4:5 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:5 (ALB) »
Ata do të japin llogari para atij që është gati të gjykojë të gjallë e të vdekur.

Mateu 12:36 ALB Bible Verse Image
Mateu 12:36 (ALB) »
Por unë po ju them se ditën e gjyqit njërëzit do të japin llogari për çdo fjalë të kotë që kanë thënë.

Mateu 16:27 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:27 (ALB) »
Sepse Biri i njeriut do të vijë në lavdinë e Atit të vet bashkë me engjëjt e tij; dhe atëherë ai do të shpërblejë secilin sipas veprës së tij.

Galatasve 6:5 ALB Bible Verse Image
Galatasve 6:5 (ALB) »
Sepse secili do të mbajë barrën e vet.

Predikuesi 11:9 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 11:9 (ALB) »
Gëzohu, pra, o i ri, në rininë tënde, le të gëzohet zemra jote në ditët e rinisë sate; ndiq edhe rrugët e zemrës sate dhe pamjen e syve të tu, por dije që për të gjitha këto gjëra Perëndia do të të thërrasë në gjyq.

Luka 16:2 ALB Bible Verse Image
Luka 16:2 (ALB) »
Atëherë ai e thirri dhe i tha: "Ç’është kjo që po dëgjoj për ty? Më jep llogari për ato që ke administruar, sepse ti nuk mund të jesh më administratori im".

Mateu 18:23 ALB Bible Verse Image
Mateu 18:23 (ALB) »
Prandaj mbretëria e qiejve i ngjan një mbreti që deshi të bënte llogaritë me shërbëtorët e vet.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 14:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 14:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 14:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 14:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 14:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 14:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 14:12 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 14:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 14:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 14:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 14:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 14:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 14:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 14:12 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 14:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 14:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 14:12 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 14:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »