Romakëve 4:18 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 4:18 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 4:18 ALB - Ai, duke shpresuar kundër çdo shprese, besoi - Bible Verse Picture

Romakëve 4:18 ALB

Ai, duke shpresuar kundër çdo shprese, besoi për t’u bërë ati i shumë kombeve sipas asaj që i ishte thënë: “Kështu do të jetë pasardhja jotë.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 4:18 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 4:18 ALB - Ai, duke shpresuar kundër çdo shprese, besoi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 4:18 ALB - Ai, duke shpresuar kundër çdo shprese, besoi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 4:18 ALB - Ai, duke shpresuar kundër çdo shprese, besoi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 4:18 ALB - Ai, duke shpresuar kundër çdo shprese, besoi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 4:18 ALB - Ai, duke shpresuar kundër çdo shprese, besoi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 4:18 ALB - Ai, duke shpresuar kundër çdo shprese, besoi - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 4:18 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 4:18 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 8:24 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:24 (ALB) »
Sepse me shpresë ne shpëtuam; por shpresa që duket nuk është shpresë, sepse atë që dikush e sheh si mundet edhe ta shpresojë?

Romakëve 5:5 ALB Bible Verse Image
Romakëve 5:5 (ALB) »
Por shpresa nuk turpëron, sepse dashuria e Perëndisë është derdhur në zemrat tona me anë të Frymës së Shenjtë që na është dhënë.

Veprat e Apostujve 27:25 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 27:25 (ALB) »
Prandaj, o burra, kini zemër të gëzuar, sepse unë besoj në Perëndinë se do të ndodhë pikërisht ashtu siç m’u tha.

Zanafilla 15:5 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 15:5 (ALB) »
Pastaj e çoi jashtë dhe i tha: "Vështro me kujdes qiellin dhe numëro yjet, në rast se mund t’i numërosh," pastaj shtoi: "Kështu kanë për të qenë pasardhësit e tu".

Marku 5:35 ALB Bible Verse Image
Marku 5:35 (ALB) »
Ndërsa Jezusi ende po fliste, erdhën disa nga shtëpia e kryetarit të sinagogës duke thënë: “Jote bijë ka vdekur; pse e bezdis akoma Mësuesin?.”

Ezekieli 37:11 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 37:11 (ALB) »
Pastaj më tha: "Bir njeriu, këto kocka janë gjithë shtëpia e Izraelit. Ja, ato thonë: "Kockat tona janë të thata, shpresa jonë është zhdukur dhe ne jemi të humbur".

Fjalët e urta 13:12 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 13:12 (ALB) »
Pritja e zgjatur e ligështon zemrën, por dëshira e plotësuar është një dru i jetës.

Romakëve 4:17 ALB Bible Verse Image
Romakëve 4:17 (ALB) »
(siç është shkruar: “Unë të kam caktuar atin e shumë kombeve”), është ati i të gjithë neve para Perëndisë që ai besoi, i cili i jep jetë të vdekurve dhe thërret gjërat që nuk janë sikur të ishin.

Ruthi 1:11 ALB Bible Verse Image
Ruthi 1:11 (ALB) »
Por Naomi u përgjegj: "Kthehuni bijat e mija! Pse të vini me mua? Mos kam në barkun tim fëmijë që mund të bëhen bashkëshortët tuaj?

Luka 1:18 ALB Bible Verse Image
Luka 1:18 (ALB) »
Dhe Zakaria i tha engjëllit: “Nga se do ta njoh këtë? Sepse unë jam plak dhe gruaja ime është e kaluar në moshë.”

Romakëve 4:19 ALB Bible Verse Image
Romakëve 4:19 (ALB) »
Dhe, duke mos qenë aspak i dobët në besim, nuk i kushtoi kujdes trupit të tij, i bërë tashmë si i vdekur (ishte pothuaj njëqind vjeç) as barkut të vdekur të Sarës.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 4:18 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 4:18 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 4:18 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 4:18 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 4:18 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 4:18 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 4:18 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 4:18 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 4:18 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 4:18 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 4:18 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 4:18 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 4:18 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 4:18 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 4:18 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 4:18 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 4:18 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 4:18 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »