Romakëve 4:20 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 4:20 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 4:20 ALB - Madje as nuk dyshoi nga mosbesimi në lidhje me - Bible Verse Picture

Romakëve 4:20 ALB

Madje as nuk dyshoi nga mosbesimi në lidhje me premtimin e Perëndisë, por u përforcua në besim duke i dhënë lavdi Perëndisë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 4:20 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 4:20 ALB - Madje as nuk dyshoi nga mosbesimi në lidhje me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 4:20 ALB - Madje as nuk dyshoi nga mosbesimi në lidhje me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 4:20 ALB - Madje as nuk dyshoi nga mosbesimi në lidhje me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 4:20 ALB - Madje as nuk dyshoi nga mosbesimi në lidhje me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 4:20 ALB - Madje as nuk dyshoi nga mosbesimi në lidhje me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 4:20 ALB - Madje as nuk dyshoi nga mosbesimi në lidhje me - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 4:20 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 4:20 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Korintasve 12:10 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 12:10 (ALB) »
Prandaj unë kënaqem në dobësi, në fyerje, në nevoja, në përndjekje, në ngushtica për shkak të Krishtit, sepse, kur jam i dobët, atëherë jam i fortë.

Luka 1:45 ALB Bible Verse Image
Luka 1:45 (ALB) »
Tani, e lumur është ajo që besoi, sepse gjërat që i janë thënë nga ana e Zotit do të realizohen!.”

Danieli 10:19 ALB Bible Verse Image
Danieli 10:19 (ALB) »
dhe tha: "O njeri që të duan shumë, mos ki frikë, paqja është me ty; mblidh forcat e tua, po, mblidh forcat e tua". Mbasi më foli, unë fitova forcë dhe i thashë: "Le të flasë zoti im, sepse ti më ke dhënë forcë".

Jeremia 32:16 ALB Bible Verse Image
Jeremia 32:16 (ALB) »
Pasi ia dorëzova aktin e blerjes Barukut, birit të Neriahut, iu luta Zotit, duke thënë:

Numrat 11:13 ALB Bible Verse Image
Numrat 11:13 (ALB) »
Ku mund të gjej mish për t’i dhënë tërë këtij populli? Sepse vazhdon të qajë para meje, duke thënë: "Na jep mish për të ngrënë!".

1 Korintasve 16:13 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 16:13 (ALB) »
Rrini zgjuar, qëndroni të palëkundshëm në besim, silluni si burrat, jini të fortë.

2 Kronikave 20:15 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 20:15 (ALB) »
Dhe ky tha: "Dëgjoni, ju të gjithë nga Juda, ju banorë të Jeruzalemit dhe ti, o mbret Jozafat! Kështu ju thotë Zoti: "Mos kini frikë, mos u tronditni për shkak të kësaj shumice të madhe, sepse beteja nuk është juaja, por e Perëndisë.

Zakaria 8:13 ALB Bible Verse Image
Zakaria 8:13 (ALB) »
Dhe do të ndodhë që, ashtu si ishit një mallkim midis kombeve, o shtëpi e Judës dhe shtëpi e Izraelit, kështu, kur t’ju shpëtoj, do të jeni një bekim. Mos u trembni, duart tuaja le të jenë të fuqishme!".

Efesianëve 6:10 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 6:10 (ALB) »
Për çfarë mbetet, vëllezërit e mi, forcohuni në Zotin dhe në forcën e fuqisë së tij.

Zakaria 8:9 ALB Bible Verse Image
Zakaria 8:9 (ALB) »
Kështu thotë Zoti i ushtrive: "Duart tuaja le të jenë të fuqishme, ju që dëgjoni në këto ditë këto fjalë nga goja e profetëve që ishin në kohën kur po hidheshin themelet e shtëpisë të Zotit, me qëllim që të mund të rindërtohej tempulli.

Hagai 2:4 ALB Bible Verse Image
Hagai 2:4 (ALB) »
Dhe tani ji i fortë, Zorobabel," thotë Zoti, "ji i fortë, Jozue, bir i Jehotsadakut, kryeprift; ji i fortë, o mbarë popull i vendit," thotë Zoti, dhe i hyni punës, sepse unë jam me ju,," thotë Zoti i ushtrive,

Isaia 7:9 ALB Bible Verse Image
Isaia 7:9 (ALB) »
Kryeqyteti i Efraimit është Samaria dhe i pari i Samarisë është i biri i Remaliahut. Po të mos besoni, me siguri nuk do të bëhemi të qëndrueshëm".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 4:20 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 4:20 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 4:20 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 4:20 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 4:20 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 4:20 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 4:20 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 4:20 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 4:20 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 4:20 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 4:20 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 4:20 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 4:20 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 4:20 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 4:20 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 4:20 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 4:20 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 4:20 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »