Romakëve 7:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 7:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 7:11 ALB - Sepse mëkati, duke gjetur rastin me anë të - Bible Verse Picture

Romakëve 7:11 ALB

Sepse mëkati, duke gjetur rastin me anë të urdhërit, më mashtrojë dhe me anë të tij më vrau.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 7:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 7:11 ALB - Sepse mëkati, duke gjetur rastin me anë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 7:11 ALB - Sepse mëkati, duke gjetur rastin me anë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 7:11 ALB - Sepse mëkati, duke gjetur rastin me anë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 7:11 ALB - Sepse mëkati, duke gjetur rastin me anë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 7:11 ALB - Sepse mëkati, duke gjetur rastin me anë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 7:11 ALB - Sepse mëkati, duke gjetur rastin me anë të - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 7:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 7:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 3:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 3:13 (ALB) »
Dhe Zoti Perëndi i tha gruas: "Pse e bëre këtë?". Gruaja u përgjigj: Gjarpri më mashtroi dhe unë hëngra prej sajj".

Romakëve 7:8 ALB Bible Verse Image
Romakëve 7:8 (ALB) »
Por mëkati, duke marrë shkas nga ky urdhërim, ngjalli në mua çdo lakmi,

Jakobit 1:22 ALB Bible Verse Image
Jakobit 1:22 (ALB) »
Dhe bëhuni bërës të fjalës dhe jo vetëm dëgjues, që gënjejnë vetveten.

Hebrenjve 3:13 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 3:13 (ALB) »
por nxitni njeri tjetrin çdo ditë, derisa thuhet: "Sot," që të mos ngurtësohet ndonjë nga ju prej mashtrimit të mëkatit.

Jakobit 1:26 ALB Bible Verse Image
Jakobit 1:26 (ALB) »
Në qoftë se ndokush nga ju mendon se është fetar, edhe nuk i vë fre gjuhës së vet, sigurisht ai e mashtron zemrën e vet, feja e këtij është e kotë.

Abdia 1:3 ALB Bible Verse Image
Abdia 1:3 (ALB) »
Krenaria e zemrës sate të ka mashtruar, o ti që banon në të çarat e shkëmbinjve, ku ke bërë banesën tënde të lartë, që thua në zemrën tënde: Kush do të më zbresë për tokë??"

Jeremia 49:16 ALB Bible Verse Image
Jeremia 49:16 (ALB) »
Tmerri që kallje dhe kryelartësia e zemrës sate të kanë joshur, o ti që banon në të çarat e shkëmbinjve, që pushton majat e kodrave; edhe sikur të bëje folenë tënde lart si shqiponja, unë do të bëj që ti të biesh poshtë nga atje lart," thotë Zoti.

Efesianëve 4:22 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 4:22 (ALB) »
që të zhvisheni, për sa i takon sjelljes së mëparshme, nga njeriu i vjetër që korruptohet me anë të lakmive të gënjeshtrës,

Jeremia 17:9 ALB Bible Verse Image
Jeremia 17:9 (ALB) »
Zemra gënjehet më tepër se çdo gjë tjetër dhe sëmuret në mënyrë të pashërueshme; kush mund ta njohë atë?

Isaia 44:20 ALB Bible Verse Image
Isaia 44:20 (ALB) »
Një person i tillë ushqehet me hi, zemra e tij e mashtruar e çon në rrugë të keqe. Ai nuk mund të çlirojë shpirtin e tij dhe të thotë: "A nuk është vallë një gënjeshtër ajo që mbaj në dorën time të djathtë?".

Romakëve 7:13 ALB Bible Verse Image
Romakëve 7:13 (ALB) »
Ajo gjë, pra, që është e mirë u bë vdekje për mua? Ashtu mos qoftë; por mëkati, që të duket mëkat, me anë të së mirës më pruri vdekjen, që mëkati të bëhet edhe më tepër mëkat nëpërmjet urdhërimit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 7:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 7:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 7:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 7:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 7:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 7:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 7:11 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 7:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 7:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 7:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 7:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 7:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 7:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 7:11 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 7:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 7:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 7:11 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 7:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »