Eksodi 2:7 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Eksodi 2:7 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Eksodi 2:7 ALB Mobile Phone Wallpaper - Atëherë motra e fëmijës i tha bijës së - Mobile Bible Verse Wallpaper

Eksodi 2:7 ALB

Atëherë motra e fëmijës i tha bijës së Faraonit: "A duhet të shkoj të thërras një tajë nga gratë hebre që ta mëndë këtë fëmijë për ty?".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Eksodi 2:7 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Eksodi 2:6 (ALB)

Eksodi 2:7 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Eksodi 2:7 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Eksodi 2:4 ALB Bible Verse Image
Eksodi 2:4 (ALB) »
Motra e fëmijës rrinte në një farë largësie për të mësuar se çfarë do t’i ndodhte.

Numrat 26:59 ALB Bible Verse Image
Numrat 26:59 (ALB) »
Gruaja e Amramit quhej Jokebed; ishte bijë e Levit dhe i kishte lindur Levit në Egjipt; në Amram ajo lindi Aaronin, Moisiun dhe Miriamin, motrën e tyre.

Numrat 12:1 ALB Bible Verse Image
Numrat 12:1 (ALB) »
Miriami dhe Aaroni iu kundërvunë Moisiut me fjalë për shkak të gruas etiopase me të cilën qe martuar; në fakt ai qe martuar me një grua etiopase.

Eksodi 15:20 ALB Bible Verse Image
Eksodi 15:20 (ALB) »
Atëherë profetesha Miriam, motra e Aaronit, mori në dorë dajren, dhe të gjitha gratë e ndoqën nga pas me dajre dhe me valle.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Exodus 2:7 (ASV) »
King James Version (KJV)
Exodus 2:7 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Exodus 2:7 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Exodus 2:7 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Exodus 2:7 (WEB) »
French Bible (LSG)
Exode 2:7 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Exodus 2:7 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਖ਼ਰੋਜ 2:7 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמות 2:7 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Êxodo 2:7 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xuất Hành 2:7 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Éxodo 2:7 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esodo 2:7 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
出 埃 及 记 2:7 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
出 埃 及 記 2:7 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Mosebok 2:7 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Исход 2:7 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Вихід 2:7 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Mózes 2:7 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Изход 2:7 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Mosebok 2:7 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »