Eksodi 3:4 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Eksodi 3:4 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Eksodi 3:4 ALB Mobile Phone Wallpaper - Zoti vuri re që ai ishte zhvendosur për të - Mobile Bible Verse Wallpaper

Eksodi 3:4 ALB

Zoti vuri re që ai ishte zhvendosur për të parë, dhe Perëndia e thirri nga mesi i ferrishtes dhe i tha: "Moisi, Moisi!". Ai u përgjigj: "Ja ku jam".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Eksodi 3:4 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Eksodi 3:3 (ALB)

Eksodi 3:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Eksodi 3:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ligji i Përtërirë 33:16 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 33:16 (ALB) »
me dhuratat e çmuara të tokës dhe të të gjitha gjërave që ajo përmban. Favori i atij që ishte në ferrishte të bjerë mbi kryet e Jozefit, mbi majën e kokës së atij që është zgjedhur ndërmjet vëllezërve të tij!

Veprat e Apostujve 9:4 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:4 (ALB) »
Dhe, si u rrëzua përtokë, dëgjoi një zë që i thoshte: “Saul, Saul, përse më përndjek?.”

Zanafilla 22:11 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 22:11 (ALB) »
Por Engjëlli i Zotit thirri nga qielli dhe i tha: "Abraham, Abraham!". Ai u përgjegj: "Ja ku jam".

Veprat e Apostujve 10:3 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:3 (ALB) »
Ai pa qartë në një vegim, aty nga ora e nëntë e ditës, një engjëll të Perëndisë që hyri tek ai dhe i tha: “Kornel!.”

Psalmet 62:11 ALB Bible Verse Image
Psalmet 62:11 (ALB) »
Perëndia ka folur një herë; dy herë kam dëgjuar këtë, që fuqia i përket Perëndisë;

1 Samuelit 3:10 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 3:10 (ALB) »
Pastaj Zoti erdhi, u vendos aty afër dhe thirri si herët e tjera: Samuel, Samuel!!". Samueli u përgjegj: "Folë, sepse shërbëtori yt të dëgjon".

1 Samuelit 3:4 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 3:4 (ALB) »
Atëherë Zoti thirri Samuelin që u përgjegj: "Ja ku jam!".

1 Samuelit 3:8 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 3:8 (ALB) »
Zoti e thirri përsëri për të tretën herë Samuelin. Kështu ai u ngrit, shkoi tek Eli dhe i tha: "Ja ku jam, se ti më thirre". Atëherë Eli kuptoi që Zoti e thërriste të riun.

1 Samuelit 3:6 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 3:6 (ALB) »
Zoti e thirri përsëri Samuelin. Dhe Samueli u ngrit, shkoi tek Eli dhe i tha: "Ja ku jam, se ti më thirre". Por ai u përgjegj: "Biri im, unë nuk të kam thirrur; shko të flesh".

Zanafilla 46:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 46:2 (ALB) »
Dhe Perëndia i foli Izraelit në vegime nate dhe tha: "Jakob, Jakob!". Ai u përgjegj: "Ja ku jam".

Zanafilla 22:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 22:1 (ALB) »
Mbas këtyre gjërave Perëndia e vuri në provë Abrahamin dhe i tha: Abraham!!" Ai u përgjegj: "Ja ku jam".

Veprat e Apostujve 10:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:13 (ALB) »
Dhe një zë i tha: “Pjetër, çohu, ther dhe ha!.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Exodus 3:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Exodus 3:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Exodus 3:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Exodus 3:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Exodus 3:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Exode 3:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Exodus 3:4 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਖ਼ਰੋਜ 3:4 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמות 3:4 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Êxodo 3:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xuất Hành 3:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Éxodo 3:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esodo 3:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
出 埃 及 记 3:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
出 埃 及 記 3:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Mosebok 3:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Исход 3:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Вихід 3:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Mózes 3:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Изход 3:4 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Mosebok 3:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »