Eksodi 3:12 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Eksodi 3:12 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Eksodi 3:12 ALB Mobile Phone Wallpaper - Perëndia tha:

Eksodi 3:12 ALB

Perëndia tha: "Unë do të jem me ty, dhe kjo do të jetë për ty shenja që të kam dërguar unë: Kur ta kesh nxjerrë popullin nga Egjipti, ju do t’i shërbeni Perëndisë mbi këtë mal".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Eksodi 3:12 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Eksodi 3:11 (ALB)

Eksodi 3:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Eksodi 3:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jozueu 1:5 ALB Bible Verse Image
Jozueu 1:5 (ALB) »
Askush nuk do të mund të të kundërshtojë gjatë tërë ditëve të jetës sate; ashtu siç kam qenë me Moisiun, kështu do të jem me ty; nuk do të të lë, as nuk do të të braktis.

Romakëve 8:31 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:31 (ALB) »
Çfarë të themi, pra, për këto gjëra? Në qoftë se Perëndia është me ne, kush mund të jetë kundër nesh?

Eksodi 4:15 ALB Bible Verse Image
Eksodi 4:15 (ALB) »
Ti do t’i flasësh dhe do t’i vësh fjalët në gojën e tij, dhe unë do të jem me gojën tënde dhe me gojën e tij dhe do t’ju mësoj atë që duhet të bëni.

Ligji i Përtërirë 31:23 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 31:23 (ALB) »
Pastaj i dha urdhërat e tij Jozueut, birit të Nunit dhe i tha: "Të jesh i fortë dhe trim, sepse ti do t’i futësh bijtë e Izraelit në vendin që u kam premtuar me betim; dhe unë do të jem me ty".

Eksodi 4:12 ALB Bible Verse Image
Eksodi 4:12 (ALB) »
Dhe tani shko, unë do të jem me gojën tënde dhe do të të mësoj atë që duhet të thuash".

Isaia 41:10 ALB Bible Verse Image
Isaia 41:10 (ALB) »
Mos ki frikë, sepse unë jam me ty, mos e humb, sepse unë jam Perëndia yt. Unë të forcoj dhe njëkohësisht të ndihmoj dhe të mbaj me dorën e djathtë të drejtësisë sime.

Zanafilla 31:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:3 (ALB) »
Pastaj Zoti i tha Jakobit: "Kthehu në vendin e etërve të tu dhe te fisi yt, dhe unë do të jem me ty".

Isaia 43:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 43:2 (ALB) »
Kur do të kalosh përmes ujërave unë do të jem me ty, ose do të kalosh lumenjtë, nuk do të të mbytin; kur do të ecësh nëpër zjarr, nuk do të digjesh dhe flaka nuk do të të konsumojë.

Mateu 28:20 ALB Bible Verse Image
Mateu 28:20 (ALB) »
dhe duke i mësuar të zbatojnë të gjitha gjërat që unë ju kam urdhëruar. Dhe ja, unë jam me ju gjithë ditët, deri në mbarim të botës. Amen.”

Marku 16:20 ALB Bible Verse Image
Marku 16:20 (ALB) »
Pastaj ata dolën dhe predikuan kudo, ndërsa Zoti bashkëvepronte me ta dhe e vërtetonte fjalën me shenjat që e shoqëronin. Amen.

Veprat e Apostujve 11:21 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 11:21 (ALB) »
Dhe dora e Zotit ishte me ta; dhe një numër i madh besoi dhe u kthye te Zoti.

Jeremia 43:9 ALB Bible Verse Image
Jeremia 43:9 (ALB) »
"Merr në duart e tua gurë të mëdhenj dhe fshihi në argjilën e furrës së tullave që ndodhet në hyrje të shtëpisë së Faraonit në Tahpanhes, në sytë të njerëzve të Judës.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Exodus 3:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Exodus 3:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Exodus 3:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Exodus 3:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Exodus 3:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Exode 3:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Exodus 3:12 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਖ਼ਰੋਜ 3:12 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמות 3:12 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Êxodo 3:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xuất Hành 3:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Éxodo 3:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esodo 3:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
出 埃 及 记 3:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
出 埃 及 記 3:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Mosebok 3:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Исход 3:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Вихід 3:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Mózes 3:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Изход 3:12 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Mosebok 3:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »