Luka 16:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 16:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 16:1 ALB - Tani ai u foli akoma dishepujve të vet: “Ishte - Bible Verse Picture

Luka 16:1 ALB

Tani ai u foli akoma dishepujve të vet: “Ishte një njeri i pasur që kishte një administrator; këtë e paditën se po ia shkapërderdhte pasurinë e tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 16:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 15:32 (ALB)
Next Verse
Luka 16:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 16:1 ALB - Tani ai u foli akoma dishepujve të vet: “Ishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 16:1 ALB - Tani ai u foli akoma dishepujve të vet: “Ishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 16:1 ALB - Tani ai u foli akoma dishepujve të vet: “Ishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 16:1 ALB - Tani ai u foli akoma dishepujve të vet: “Ishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 16:1 ALB - Tani ai u foli akoma dishepujve të vet: “Ishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 16:1 ALB - Tani ai u foli akoma dishepujve të vet: “Ishte - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 16:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 16:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Pjetrit 4:10 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:10 (ALB) »
Gjithsecili le ta vërë në shërbim të tjetrit dhuntinë që ka marrë, si kujdestarë të mirë të hirit të shumëfarshëm të Perëndisë.

Luka 12:42 ALB Bible Verse Image
Luka 12:42 (ALB) »
Dhe Zoti tha: “Kush është, pra, ai administrues besnik dhe i mençur, që do ta verë zotëria përmbi shërbëtorët e vet për t’u dhënë atyre racionin e ushqimeve në kohën e duhur?

Luka 15:13 ALB Bible Verse Image
Luka 15:13 (ALB) »
Mbas pak ditësh biri më i ri mblodhi çdo gjë, shkoi në një vend të largët dhe atje e prishi gjithë pasurinë, duke bërë një jetë të shthurur.

Luka 15:30 ALB Bible Verse Image
Luka 15:30 (ALB) »
Por, kur u kthye ky djali yt, që prishi pasurinë tënde me prostituta, ti there për të viçin e majmur".

1 Korintasve 4:1 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 4:1 (ALB) »
Kështu njeriu, pra, le të na mbajë për shërbëtorë të Krishtit dhe si administratorë të mistereve të Perëndisë.

Mateu 25:14 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:14 (ALB) »
“Mbretëria e qiejve i ngjan gjithashtu një njeriu, që, kur po nisej për një udhëtim, i thirri shërbëtorët e tij dhe u besoi pasuritë e veta.

Mateu 18:23 ALB Bible Verse Image
Mateu 18:23 (ALB) »
Prandaj mbretëria e qiejve i ngjan një mbreti që deshi të bënte llogaritë me shërbëtorët e vet.

Fjalët e urta 18:9 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 18:9 (ALB) »
Edhe ai që është përtac në punën e tij është vëlla i planprishësit.

Titi 1:7 ALB Bible Verse Image
Titi 1:7 (ALB) »
Sepse peshkopi, si administrues i shtëpisë së Perëndisë duhet të jetë i paqortueshëm, jo arrogant, jo zemërak, jo i dhënë pas verës, jo i dhunshëm, jo njeri që lakmon fitim të turpshëm,

Jakobit 4:3 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:3 (ALB) »
Ju kërkoni dhe nuk merrni, sepse kërkoni keqas që të shpenzoni për kënaqësitë tuaja.

Luka 19:20 ALB Bible Verse Image
Luka 19:20 (ALB) »
Atëherë erdhi një tjetër i cili tha: "Zot, ja mina jote që e ruajta në një shami,

Luka 8:3 ALB Bible Verse Image
Luka 8:3 (ALB) »
Joana, gruaja e Kuzës, administratorit të Herodit, Suzana dhe shumë të tjera të cilat e ndihmonin atë me pasuritë e tyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 16:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 16:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 16:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 16:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 16:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 16:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 16:1 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 16:1 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 16:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 16:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 16:1 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 16:1 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 16:1 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 16:1 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 16:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 16:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 16:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 16:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 16:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 16:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 16:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 16:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 16:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 16:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 16:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 16:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 16:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »