Luka 14:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 14:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 14:1 ALB - Dhe ndodhi që një ditë të shtunë, kur ai - Bible Verse Picture

Luka 14:1 ALB

Dhe ndodhi që një ditë të shtunë, kur ai hyri në shtëpinë e një kryetari të farisenjve për të ngrënë bukë, ata po e përgjonin;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 14:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 13:35 (ALB)
Next Verse
Luka 14:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 14:1 ALB - Dhe ndodhi që një ditë të shtunë, kur ai - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 14:1 ALB - Dhe ndodhi që një ditë të shtunë, kur ai - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 14:1 ALB - Dhe ndodhi që një ditë të shtunë, kur ai - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 14:1 ALB - Dhe ndodhi që një ditë të shtunë, kur ai - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 14:1 ALB - Dhe ndodhi që një ditë të shtunë, kur ai - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 14:1 ALB - Dhe ndodhi që një ditë të shtunë, kur ai - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 14:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 14:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 3:2 ALB Bible Verse Image
Marku 3:2 (ALB) »
Dhe ata po e ruanin në se do ta shëronte në ditën e së shtunës, që pastaj ta paditnin.

Luka 11:37 ALB Bible Verse Image
Luka 11:37 (ALB) »
Por ndërsa Jezusi po fliste, një farise e ftoi për drekë në shtëpinë e vet. Dhe ai hyri dhe u vendos në tryezë.

Psalmet 41:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 41:6 (ALB) »
Në rast se dikush prej tyre vjen të më shikojë, gënjen, ndërsa zemra e tij mbledh paudhësi; pastaj del jashtë dhe e përhap rreth e rrotull.

Psalmet 64:5 ALB Bible Verse Image
Psalmet 64:5 (ALB) »
I japin zemër njeri tjetrit në veprime të liga; flasin si të na vënë kurthe dhe thonë: "Kush ka për t’i parë?".

Luka 6:7 ALB Bible Verse Image
Luka 6:7 (ALB) »
Dhe farisenjtë dhe skribët rrinin dhe e ruanin nëse ai do ta shëronte të shtunën, që pastaj ta paditnin.

Jeremia 20:10 ALB Bible Verse Image
Jeremia 20:10 (ALB) »
Dëgjoja shpifjet e shumë vetave: "Tmerr rreth e qark! Paditeni dhe do ta padisim!". Tërë ata me të cilët jetoja në paqe prisnin që unë të pengohesha dhe thonin: "Ndofta do të bindet, kështu ne do të kemi epërsi mbi të dhe do të hakmerremi kundër tij".

Isaia 29:20 ALB Bible Verse Image
Isaia 29:20 (ALB) »
Sepse tirani do të jetë zhdukur, tallësi do të jetë shkatërruar, dhe do të jenë shfarosur tërë ata që kurdisin paudhësi,

Fjalët e urta 23:7 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 23:7 (ALB) »
sepse, ashtu si mendon në zemër të tij, ashtu është ai; "Ha dhe pi"!, do të thotë, por zemra e tij nuk është me ty.

Psalmet 62:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 62:4 (ALB) »
Ata mendojnë vetëm ta rrëzojnë nga lartësia e tij, gjejnë kënaqësi në gënjeshtër, bekojnë me gojën e tyre, por në zemrat e tyre mallkojnë. (Sela)

Psalmet 37:32 ALB Bible Verse Image
Psalmet 37:32 (ALB) »
I pabesi spiunon të drejtin dhe përpiqet ta vrasë.

Luka 20:20 ALB Bible Verse Image
Luka 20:20 (ALB) »
Ata e përgjonin me kujdes dhe i dërguan disa spiunë të cilët, duke u paraqitur si njerëz të drejtë, ta zinin në gabim në ndonjë ligjëratë dhe pastaj t’ia dorëzonin pushtetit dhe autoritetit të guvernatorit.

Gjoni 3:1 ALB Bible Verse Image
Gjoni 3:1 (ALB) »
Midis farisenjve ishte një njeri me emrin Nikodem, një krer i Judenjve.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 14:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 14:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 14:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 14:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 14:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 14:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 14:1 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 14:1 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 14:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 14:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 14:1 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 14:1 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 14:1 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 14:1 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 14:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 14:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 14:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 14:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 14:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 14:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 14:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 14:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 14:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 14:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 14:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 14:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 14:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »