Luka 15:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 15:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 15:1 ALB - Pastaj të gjithë tagrambledhësit dhe - Bible Verse Picture

Luka 15:1 ALB

Pastaj të gjithë tagrambledhësit dhe mëkatarët i afroheshin për ta dëgjuar.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 15:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 14:35 (ALB)
Next Verse
Luka 15:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 15:1 ALB - Pastaj të gjithë tagrambledhësit dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 15:1 ALB - Pastaj të gjithë tagrambledhësit dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 15:1 ALB - Pastaj të gjithë tagrambledhësit dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 15:1 ALB - Pastaj të gjithë tagrambledhësit dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 15:1 ALB - Pastaj të gjithë tagrambledhësit dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 15:1 ALB - Pastaj të gjithë tagrambledhësit dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 15:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 15:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 5:29 ALB Bible Verse Image
Luka 5:29 (ALB) »
Pastaj Levi i përgatiti në shtëpinë e tij një gosti të madhe, dhe një numër i madh tagrambledhësish e të tjerë rrinin në tryezë bashkë me ta.

1 Timoteut 1:15 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 1:15 (ALB) »
Kjo fjalë është e sigurt e denjë për t’u pranuar plotësisht, që Krishti Jezus erdhi në botë për të shpëtuar mëkatarët, ndër të cilët unë jam i pari.

Mateu 9:10 ALB Bible Verse Image
Mateu 9:10 (ALB) »
Dhe ndodhi që, kur Jezusi u ul në tryezë në shtëpi, erdhën shumë tagrambledhës dhe mëkatarë dhe u ulën në tryezë bashkë me të dhe me dishepujt e tij.

Ezekieli 18:27 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 18:27 (ALB) »
Përkundrazi, në se i pabesi largohet nga pabesia që ndiqte dhe zbaton barazinë dhe drejtësinë, ai do ta shpëtojë shpirtin e tij.

Mateu 21:28 ALB Bible Verse Image
Mateu 21:28 (ALB) »
“Ç’mendoni? Një njeri kishte dy bij dhe duke iu drejtuar të parit tha: Bir, shko sot të punosh në vreshtin timm";

Luka 7:29 ALB Bible Verse Image
Luka 7:29 (ALB) »
Dhe gjithë populli që e dëgjoi dhe tagrambledhësit e pranuan drejtësinë e Perëndisë dhe u pagëzuan me pagëzimin e Gjonit.

Romakëve 5:20 ALB Bible Verse Image
Romakëve 5:20 (ALB) »
Por ligj i ndërhyri me qëllim që shkelja të teprohej; por aty ku mëkati është i tepruar, hiri është akoma më i tepërt,

Luka 13:30 ALB Bible Verse Image
Luka 13:30 (ALB) »
Dhe ja, disa ndër të fundit do të jenë të parët, dhe disa nga të parët do të jenë të fundit.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 15:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 15:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 15:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 15:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 15:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 15:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 15:1 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 15:1 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 15:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 15:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 15:1 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 15:1 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 15:1 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 15:1 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 15:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 15:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 15:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 15:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 15:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 15:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 15:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 15:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 15:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 15:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 15:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 15:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 15:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »