Luka 22:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 22:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 22:1 ALB - Ndërkaq po afrohej festa e të Ndormëve, që - Bible Verse Picture

Luka 22:1 ALB

Ndërkaq po afrohej festa e të Ndormëve, që quhet Pashkë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 22:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 21:38 (ALB)
Next Verse
Luka 22:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 22:1 ALB - Ndërkaq po afrohej festa e të Ndormëve, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 22:1 ALB - Ndërkaq po afrohej festa e të Ndormëve, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 22:1 ALB - Ndërkaq po afrohej festa e të Ndormëve, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 22:1 ALB - Ndërkaq po afrohej festa e të Ndormëve, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 22:1 ALB - Ndërkaq po afrohej festa e të Ndormëve, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 22:1 ALB - Ndërkaq po afrohej festa e të Ndormëve, që - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 22:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 22:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 14:1 ALB Bible Verse Image
Marku 14:1 (ALB) »
Tani dy ditë më vonë ishte Pashka dhe festa e të Ndormëve; dhe krerët e priftërinjve dhe skribët kërkonin mënyrën se si ta kapnin Jezusin me mashtrim dhe ta vrisnin.

Eksodi 12:6 ALB Bible Verse Image
Eksodi 12:6 (ALB) »
Do ta ruani deri në ditën e katërmbëdhjetë të këtij muaji, dhe tërë asambleja e popullit të Izraelit do ta therë atë në të ngrysur.

Levitiku 23:5 ALB Bible Verse Image
Levitiku 23:5 (ALB) »
Muajin e parë, ditën e katërmbëdhjetë të muajit, midis dy mbrëmjeve, bien Pashkët e Zotit;

Gjoni 11:55 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:55 (ALB) »
Dhe Pashka e Judenjve ishte afër dhe shumë veta nga ajo krahinë u ngjitën në Jeruzalem përpara Pashkës për t’u pastruar.

Mateu 26:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:2 (ALB) »
“Ju e dini se pas dy ditësh janë Pashkët dhe Biri i njeriut do të dorëzohet për t’u kryqëzuar.”

Marku 14:12 ALB Bible Verse Image
Marku 14:12 (ALB) »
Tani në ditën e parë të festës së të Ndormëve, kur flijohej Pashka, dishepujt e vet i thanë: “Ku don të shkojmë dhe të përgatisim për ta ngrënë Pashkën?.”

1 Korintasve 5:7 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 5:7 (ALB) »
Hiqni, pra, majanë e vjetër, që të jeni një brumë i ri, siç jeni pa maja; sepse pashka jonë, që është Krishti, u flijua për ne.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 22:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 22:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 22:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 22:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 22:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 22:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 22:1 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 22:1 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 22:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 22:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 22:1 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 22:1 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 22:1 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 22:1 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 22:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 22:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 22:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 22:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 22:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 22:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 22:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 22:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 22:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 22:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 22:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 22:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 22:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »