Luka 13:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 13:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 13:1 ALB - Pikërisht në atë kohë ishin aty disa që i - Bible Verse Picture

Luka 13:1 ALB

Pikërisht në atë kohë ishin aty disa që i treguan për ata Galileasve, gjakun e të cilëve Pilati e kishte përzier me flijimet e tyre.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 13:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 12:59 (ALB)
Next Verse
Luka 13:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 13:1 ALB - Pikërisht në atë kohë ishin aty disa që i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 13:1 ALB - Pikërisht në atë kohë ishin aty disa që i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 13:1 ALB - Pikërisht në atë kohë ishin aty disa që i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 13:1 ALB - Pikërisht në atë kohë ishin aty disa që i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 13:1 ALB - Pikërisht në atë kohë ishin aty disa që i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 13:1 ALB - Pikërisht në atë kohë ishin aty disa që i - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 13:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 13:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Pjetrit 4:17 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:17 (ALB) »
Sepse erdhi koha që të fillojë gjyqi nga shtëpia e Perëndisë; dhe nëse fillon më përpara nga ne, cili do të jetë fundi i atyre që nuk i binden ungjillit të Perëndisë?

Vajtimet 2:20 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 2:20 (ALB) »
"Shiko, o Zot, dhe shqyrto. Cilin ke trajtuar në këtë mënyrë? A duhet të hanin gratë frytin e barkut të tyre, fëmijët që përkëdhelnin? A duhet të vriteshin prifti dhe profeti në shenjtëroren e tij?

Ezekieli 9:5 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 9:5 (ALB) »
Dhe të tjerëve u tha, në mënyrë që unë ta dëgjoja: "Kaloni nëpër qytet pas tij dhe goditni; syrit tuaj të mos i vijë keq dhe mos kini mëshirë aspak.

Mateu 27:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:2 (ALB) »
Dhe, mbasi e lidhën, e çuan dhe e dorëzuan në duart e Ponc Pilatit, guvernatorit.

Veprat e Apostujve 5:37 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 5:37 (ALB) »
Pas tij, në kohën e regjistrimit të popullsisë, u ngrit Juda Galileas që tërhoqi pas vetes shumë njerëz; edhe ai humbi, dhe të gjithë ata që e kishin ndjekur u shpërndanë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 13:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 13:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 13:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 13:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 13:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 13:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 13:1 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 13:1 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 13:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 13:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 13:1 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 13:1 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 13:1 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 13:1 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 13:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 13:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 13:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 13:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 13:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 13:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 13:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 13:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 13:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 13:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 13:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 13:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 13:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »