Luka 10:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 10:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 10:1 ALB - Pastaj Zoti caktoi shtatëdhjetë të tjerë dhe - Bible Verse Picture

Luka 10:1 ALB

Pastaj Zoti caktoi shtatëdhjetë të tjerë dhe i nisi dy nga dy përpara tij, në çdo qytet dhe vend, ku ai do të shkonte.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 10:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 9:62 (ALB)
Next Verse
Luka 10:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 10:1 ALB - Pastaj Zoti caktoi shtatëdhjetë të tjerë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 10:1 ALB - Pastaj Zoti caktoi shtatëdhjetë të tjerë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 10:1 ALB - Pastaj Zoti caktoi shtatëdhjetë të tjerë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 10:1 ALB - Pastaj Zoti caktoi shtatëdhjetë të tjerë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 10:1 ALB - Pastaj Zoti caktoi shtatëdhjetë të tjerë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 10:1 ALB - Pastaj Zoti caktoi shtatëdhjetë të tjerë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 10:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 10:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 6:7 ALB Bible Verse Image
Marku 6:7 (ALB) »
Pastaj ai i thirri te vetja të dymbëdhjetët dhe filloi t’i dërgojë dy nga dy; dhe u dha pushtet mbi frymët e ndyra.

Luka 9:52 ALB Bible Verse Image
Luka 9:52 (ALB) »
dhe dërgoi përpara lajmëtarët. Këta, si u nisën, hynë në një fshat të Samaritanëve, për t’i përgatitur ardhjen.

Numrat 11:24 ALB Bible Verse Image
Numrat 11:24 (ALB) »
Pastaj Moisiu doli dhe i njoftoi popullit fjalët e Zotit; mblodhi pastaj shtatëdhjetë njerëz pleq të popullit dhe i vendosi rreth e qark çadrës së mbledhjes.

Mateu 10:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:1 (ALB) »
Pastaj Jezusi i thirri të dymbëdhjetë dishepujt e tij rreth vetes dhe u dha autoritet t’i dëbojnë frymërat e ndyra, dhe të shërojnë çdo sëmundje e çdo lëngatë.

Luka 3:4 ALB Bible Verse Image
Luka 3:4 (ALB) »
ashtu siç është shkruar në librin e fjalëve të profetit Isaia, që thotë: “Ja zëri i njërit që bërtet në shkretirë: Përgatitni udhën e Zotit, drejtoni shtigjet e tij!

Numrat 11:16 ALB Bible Verse Image
Numrat 11:16 (ALB) »
Atëherë Zoti i tha Moisiut: "Mblidhmë shtatëdhjetë njerëz nga pleqtë e Izraelit, që ti i njeh si pleq të popullit dhe funksionarë të tij; silli në çadrën e mbledhjes dhe të rrinë aty me ty.

Luka 9:1 ALB Bible Verse Image
Luka 9:1 (ALB) »
Pastaj, mbasi i thirri bashkë të dymbëdhjetë dishepujt e vet, u dha atyre pushtet dhe autoritet mbi të gjithë demonët dhe të shërojnë sëmundjet.

Luka 1:17 ALB Bible Verse Image
Luka 1:17 (ALB) »
Dhe do të shkojë përpara tij në frymë dhe pushtet të Elias, për t’i kthyer zemrat e prindërve te fëmijët dhe rebelët në urtinë e të drejtëve, për t’ia bërë gati Zotit një popull të përgatitur mirë.”

Luka 1:76 ALB Bible Verse Image
Luka 1:76 (ALB) »
Dhe ti, o fëmijë i vogël, do të quhesh profet nga Shumë i Larti, sepse ti do të shkosh përpara fytyrës së Zotit për të përgatitur udhët e tij,

Veprat e Apostujve 13:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:2 (ALB) »
Dhe, ndërsa po kryenin shërbesën e Zotit dhe po agjëronin, Fryma e Shenjtë tha: “M’i ndani veç Barnabën dhe Saulin për veprën për të cilën i kam thirrur.”

Zbulesa 11:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 11:3 (ALB) »
Dhe unë do t’u jap të dy dëshmitarëve të mi për të profetizuar, dhe ata do të profetizojnë një mijë e dyqind e gjashtëdhjetë ditë, të veshur me thasë.

Luka 7:13 ALB Bible Verse Image
Luka 7:13 (ALB) »
Posa e pa, Zoti pati dhemshuri për të dhe i tha: “Mos qaj!”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 10:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 10:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 10:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 10:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 10:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 10:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 10:1 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 10:1 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 10:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 10:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 10:1 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 10:1 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 10:1 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 10:1 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 10:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 10:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 10:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 10:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 10:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 10:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 10:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 10:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 10:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 10:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 10:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 10:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 10:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »