Luka 5:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 5:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 5:1 ALB - Dhe ndodhi që Jezusi, kur po ndodhej në bregun - Bible Verse Picture

Luka 5:1 ALB

Dhe ndodhi që Jezusi, kur po ndodhej në bregun e liqenit të Gjenezaretit e ndërsa turma po shtyhej rreth tij për të dëgjuar fjalën e Perëndisë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 5:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 4:44 (ALB)
Next Verse
Luka 5:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 5:1 ALB - Dhe ndodhi që Jezusi, kur po ndodhej në bregun - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 5:1 ALB - Dhe ndodhi që Jezusi, kur po ndodhej në bregun - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 5:1 ALB - Dhe ndodhi që Jezusi, kur po ndodhej në bregun - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 5:1 ALB - Dhe ndodhi që Jezusi, kur po ndodhej në bregun - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 5:1 ALB - Dhe ndodhi që Jezusi, kur po ndodhej në bregun - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 5:1 ALB - Dhe ndodhi që Jezusi, kur po ndodhej në bregun - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 5:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 5:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 4:18 ALB Bible Verse Image
Mateu 4:18 (ALB) »
Duke ecur gjatë bregut të detit të Galilesë, Jezusi pa dy vëllezër: Simonin, të quajtur Pjetër, dhe Andrean, të vëllanë, të cilët po hidhnin rrjetën në det, sepse ishin peshkatarë;

Marku 1:16 ALB Bible Verse Image
Marku 1:16 (ALB) »
Ndërsa po kalonte gjatë bregut të detit të Galilesë, ai pa Simonin dhe Andrean, vëllanë e tij, të cilët po hidhnin rrjetën në det sepse ishin peshkatarë.

Mateu 14:34 ALB Bible Verse Image
Mateu 14:34 (ALB) »
Pastaj, mbasi dolën në bregun tjetër, erdhën në krahinën e Gjenezaretit.

Numrat 34:11 ALB Bible Verse Image
Numrat 34:11 (ALB) »
kufiri do të zbresë nga Shefami në drejtim të Riblahut, në lindje të Ainit; pastaj kufiri do të zbresë dhe do të shtrihet deri sa të arrijë bregun lindor të detit të Kinerethit;

Marku 3:9 ALB Bible Verse Image
Marku 3:9 (ALB) »
Atëherë ai u tha dishepujve të tij të kenë gjithnjë gati një barkë, që populli mos e shtynte.

Marku 6:53 ALB Bible Verse Image
Marku 6:53 (ALB) »
Mbasi kaluan, arritën në krahinën e Gjenasaretit dhe aty e lidhën barkën.

Marku 5:24 ALB Bible Verse Image
Marku 5:24 (ALB) »
Dhe ai shkoi me të. Një turmë e madhe e ndiqte dhe shtyhej rreth tij.

Mateu 11:12 ALB Bible Verse Image
Mateu 11:12 (ALB) »
Dhe qysh nga ditët e Gjon Pagëzorit e deri tash mbretëria e qiejve po pëson dhunë dhe të dhunshmit e grabitën.

Jozueu 12:3 ALB Bible Verse Image
Jozueu 12:3 (ALB) »
dhe në pjesën lindore të Arabahut nga deti i Kinerethit deri në detin e Arabahut, nga Deti i Kripur deri në Beth-Jeshimoth, dhe në jug deri në shpatet e Pisgahut.

Ligji i Përtërirë 3:17 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 3:17 (ALB) »
dhe Arabahun, me Jordanin si kufi, nga Kinerethi deri në bregun lindor të detit të Arabahut poshtë shpatëve të Pisgahut.

Luka 12:1 ALB Bible Verse Image
Luka 12:1 (ALB) »
Ndërkaq u mblodh një turmë me mijëra, saqë shkelnin njeri tjetrin. Jezusi filloi t’u thotë dishepujve të vet: “Para së gjithash ruhuni nga majaja e farisenjve, që është hipokrizia.

Luka 8:45 ALB Bible Verse Image
Luka 8:45 (ALB) »
Dhe Jezusi tha: “Kush më preku?.” Mbasi të gjithë e mohuan, Pjetri dhe ata që ishin me të, thanë: “Mësues, turmat po shtyhen dhe po të ndeshin dhe ti thua: "Kush më preku?".”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 5:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 5:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 5:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 5:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 5:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 5:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 5:1 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 5:1 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 5:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 5:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 5:1 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 5:1 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 5:1 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 5:1 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 5:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 5:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 5:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 5:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 5:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 5:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 5:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 5:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 5:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 5:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 5:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 5:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 5:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »