Mateu 9:36 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 9:36 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 9:36 ALB - Duke parë turmat, kishte dhembshuri për to, - Bible Verse Picture

Mateu 9:36 ALB

Duke parë turmat, kishte dhembshuri për to, sepse ishin të lodhur dhe të shpërndarë si delet pa bari.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 9:36 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 9:35 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 9:36 ALB - Duke parë turmat, kishte dhembshuri për to, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 9:36 ALB - Duke parë turmat, kishte dhembshuri për to, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 9:36 ALB - Duke parë turmat, kishte dhembshuri për to, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 9:36 ALB - Duke parë turmat, kishte dhembshuri për to, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 9:36 ALB - Duke parë turmat, kishte dhembshuri për to, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 9:36 ALB - Duke parë turmat, kishte dhembshuri për to, - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 9:36 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 9:36 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Numrat 27:17 ALB Bible Verse Image
Numrat 27:17 (ALB) »
që të hyjë dhe të dalë para tyre, dhe t’i bëjë të hyjnë e të dalin, në mënyrë që asambleja e Zotit të mos jetë si një kope pa bari".

Marku 6:34 ALB Bible Verse Image
Marku 6:34 (ALB) »
Kur Jezusi doli nga barka, pa një turmë të madhe dhe iu dhimbs, sepse ishin si delet pa bari; dhe nisi t’u mësojë shumë gjëra.

Jeremia 50:6 ALB Bible Verse Image
Jeremia 50:6 (ALB) »
Populli im ka qënë një kope dhensh të humbura; barinjtë e tyre i kishin bërë të marrin kot, të humbin nëpër male. Kanë shkuar nga mali në kodër dhe kanë harruar vendin ku ata pushojnë.

Mateu 14:14 ALB Bible Verse Image
Mateu 14:14 (ALB) »
Dhe Jezusi, kur doli nga barka, pa një turmë të madhe, pati dhembshuri për të dhe shëroi ata që ishin të sëmurë.

Ezekieli 34:3 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 34:3 (ALB) »
Ju hani yndyrën, visheni me leshin, vritni delet e majme, por nuk e kullotni kopenë.

Zakaria 10:2 ALB Bible Verse Image
Zakaria 10:2 (ALB) »
Sepse idhujt familjarë rrëfejnë gjëra të kota, shortarët ndjekin veprime të rreme dhe tregojnë ëndrra të rreme, japin ngushëllime të kota; për këtë arsye ata po enden si dhentë, janë të pikëlluar, sepse janë pa bari.

Zakaria 13:7 ALB Bible Verse Image
Zakaria 13:7 (ALB) »
"Zgjohu, o shpatë, kundër bariut tim dhe kundër njeriut që është shoku im," thotë Zoti i ushtrive. "Godite bariun dhe delet le të shpërndahen; pastaj do ta drejtoj dorën time kundër të vegjëlve.

Mateu 15:24 ALB Bible Verse Image
Mateu 15:24 (ALB) »
Por ai u përgjigj dhe tha: “Unë nuk jam dërguar gjetiu, përveç te delet e humbura të shtëpisë së Izraelit.”

1 Mbretërve 22:17 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 22:17 (ALB) »
Mikajahu u përgjigj: "Pashë tërë Izraelin të shpërndarë nëpër male, sikur të ishin dhen pa bari; dhe Zoti ka thënë: "Ata nuk kanë më zot; secili të kthehet në paqe në shtëpinë e vet"".

Zakaria 11:16 ALB Bible Verse Image
Zakaria 11:16 (ALB) »
Sepse ja, unë do të nxjerr në vend një bari që nuk do të kujdeset për delet që humbasin, nuk do t’i kërkojë ato që janë të reja, nuk do të shërojë të plagosurat, nuk do të ushqejë ato që rrijnë në këmbë, por do të hajë mishin e të majmeve dhe do t’u shkulë edhe thonjtë".

Hebrenjve 4:15 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 4:15 (ALB) »
Sepse ne nuk kemi kryeprift që nuk mund t’i vijë keq për dobësitë tona, po një që u tundua në të gjitha ashtu si ne, por pa mëkatuar.

2 Kronikave 18:16 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 18:16 (ALB) »
Mikajahu u përgjigj: "E pashë tërë Izraelin të shpërndarë në malet, ashtu si dhentë që janë pa bari; dhe Zoti tha: "Ata nuk kanë më zot; le të kthehet secili në paqe në shtëpinë e vet"".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 9:36 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 9:36 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 9:36 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 9:36 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 9:36 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 9:36 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 9:36 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 9:36 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 9:36 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 9:36 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 9:36 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 9:36 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 9:36 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 9:36 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 9:36 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 9:36 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 9:36 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 9:36 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 9:36 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 9:36 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 9:36 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 9:36 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 9:36 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »