Mateu 9:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 9:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 9:1 ALB - Dhe ai, pasi hipi në barkë, kaloi në bregun - Bible Verse Picture

Mateu 9:1 ALB

Dhe ai, pasi hipi në barkë, kaloi në bregun tjetër dhe erdhi në qytetin e vet.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 9:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 8:34 (ALB)
Next Verse
Mateu 9:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 9:1 ALB - Dhe ai, pasi hipi në barkë, kaloi në bregun - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 9:1 ALB - Dhe ai, pasi hipi në barkë, kaloi në bregun - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 9:1 ALB - Dhe ai, pasi hipi në barkë, kaloi në bregun - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 9:1 ALB - Dhe ai, pasi hipi në barkë, kaloi në bregun - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 9:1 ALB - Dhe ai, pasi hipi në barkë, kaloi në bregun - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 9:1 ALB - Dhe ai, pasi hipi në barkë, kaloi në bregun - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 9:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 9:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 4:13 ALB Bible Verse Image
Mateu 4:13 (ALB) »
Pastaj la Nazaretin dhe shkoi të banojë në Kapernaum, qytet bregdetar, në kufijtë të Zabulonit dhe të Neftalit,

Luka 8:37 ALB Bible Verse Image
Luka 8:37 (ALB) »
Atëherë gjithë popullsia e krahinës së Gadareasve, i kërkoi Jezusit të largohej prej tyre, sepse i kishte zënë një frikë e madhe. Dhe Jezusi hyri në barkë dhe u kthye mbrapa.

Mateu 7:6 ALB Bible Verse Image
Mateu 7:6 (ALB) »
Mos u jepni qenve ç’është e shenjtë dhe mos i hidhni margaritarët tuaj para derrave, që të mos i shkelin me këmbë dhe të kthehen kundër jush dhe t’ju shqyejnë.

Mateu 8:18 ALB Bible Verse Image
Mateu 8:18 (ALB) »
Tani Jezusi, duke parë rreth tij turma të mëdha, urdhëroi që të kalonin në bregun tjetër.

Marku 5:21 ALB Bible Verse Image
Marku 5:21 (ALB) »
Dhe kur Jezusi kaloj përsëri në bregun tjetër me barkë, një turmë e madhe u mblodh rreth tij; dhe ai qëndroj në breg të detit.

Mateu 8:23 ALB Bible Verse Image
Mateu 8:23 (ALB) »
Dhe mbasi ai hipi në barkë, dishepujt e tij e ndiqnin.

Zbulesa 22:11 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 22:11 (ALB) »
Kush është i padrejtë, le të vazhdojë të jetë i padrejtë, kush është i ndyrë le të vazhdojë të jetë i ndyrë, kush është i drejtë le të vazhdojë të praktikojë drejtësinë, dhe kush është i shenjtë le të vazhdojë të shenjtërohet.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 9:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 9:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 9:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 9:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 9:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 9:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 9:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 9:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 9:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 9:1 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 9:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 9:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 9:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 9:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 9:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 9:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 9:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 9:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 9:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 9:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 9:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 9:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 9:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »