Luka 18:35 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 18:35 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 18:35 ALB - Tani ndërsa ai po i afrohej Jerikos, një i - Bible Verse Picture

Luka 18:35 ALB

Tani ndërsa ai po i afrohej Jerikos, një i verbër ishte ulur përgjatë rrugës dhe po lypte;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 18:35 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 18:34 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 18:35 ALB - Tani ndërsa ai po i afrohej Jerikos, një i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 18:35 ALB - Tani ndërsa ai po i afrohej Jerikos, një i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 18:35 ALB - Tani ndërsa ai po i afrohej Jerikos, një i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 18:35 ALB - Tani ndërsa ai po i afrohej Jerikos, një i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 18:35 ALB - Tani ndërsa ai po i afrohej Jerikos, një i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 18:35 ALB - Tani ndërsa ai po i afrohej Jerikos, një i - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 18:35 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 18:35 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 9:8 ALB Bible Verse Image
Gjoni 9:8 (ALB) »
Atëherë fqinjtë dhe ata që më parë e kishin parë të verbër, thanë: “A s’është ky ai që rrinte ulur dhe lypte?.”

Mateu 20:29 ALB Bible Verse Image
Mateu 20:29 (ALB) »
Kur po dilnin nga Jeriko, një turmë e madhe e ndoqi.

1 Samuelit 2:8 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 2:8 (ALB) »
Ai e ngre të mjerin nga pluhuri dhe e heq të varfërin nga plehrat, në mënyrë që të ulet me princat dhe të trashëgojnë një fron lavdie; sepse shtyllat e dheut i përkasin Zotit, dhe mbi to ai ka mbështetur botën.

Marku 10:46 ALB Bible Verse Image
Marku 10:46 (ALB) »
Kështu arritën në Jeriko. Kur ai po dilte nga Jeriko me dishepujt e tij dhe me një turmë të madhe, biri i Timoteut, Bartimeu i verbër, ishte ulur gjatë rrugës dhe lypte.

Luka 16:20 ALB Bible Verse Image
Luka 16:20 (ALB) »
Atje ishte edhe një lypës, i quajtur Llazar, që rrinte para derës së tij, dhe trupin e kishte plot me plagë të pezmatuara,

Luka 19:1 ALB Bible Verse Image
Luka 19:1 (ALB) »
Pastaj Jezusi hyri në Jeriko dhe po kalonte nëpër qytet;

Veprat e Apostujve 3:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 3:2 (ALB) »
Dhe aty ishte një njeri i çalë që prej lindjes, të cilin e sillnin çdo ditë dhe e linin afër derës së tempullit, e t’u quajtur "E bukura," për t’u kërkuar lëmoshë atyre që hynin në tempull.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 18:35 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 18:35 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 18:35 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 18:35 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 18:35 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 18:35 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 18:35 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 18:35 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 18:35 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 18:35 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 18:35 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 18:35 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 18:35 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 18:35 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 18:35 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 18:35 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 18:35 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 18:35 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 18:35 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 18:35 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 18:35 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 18:35 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 18:35 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 18:35 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 18:35 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »